Čeka nas lagan meč protiv Reala

0

Beta/AP
Održavamo visoke standarde: Nebojša Čović
 

Zvezda je postala konkurentna evroligaška ekipa, na Jadranu deluje nedodirljivo, a uskoro je čekaju i okršaji sa alama iz Reala i Barselone. Razumljivo, odlični rezultati timaDejana Radonjića izazvali su dobro raspoloženje prvog čoveka kluba Nebojše Čovića.

"Ja očekujem da ove sezone napravimo što bolji rezultat, ne želim da se bavim nikakvim pritiskom. Za nas je već sutra iskušenja protiv Cibone, a zatim 2.januara igramo lakši meč protiv Reala iz Madrida. Za sada je sve dobro, može da bude i malo lošije. Lopta je okrugla i ona diktira nekakva pravila. Kakav god da nam bude rezultat znajte da iza njega stoje ogromna energija i ogroman rad. Imamo iza sebe interesantnu godinu. Radimo na organizacionim promenama vezanim za pristupe i prvitizaciju. Kada to kažem želimo da to napravimo tako da košarkaški klub bez obzira na uprave koje će se menjati bude sistem koji je održiv. A naravno da držimo standard Evrolige, da sve bude javno i transparentno, iako znam da mnogi izvrću reč transparentnost.“, poručio je Nebojša Čović.

On se zahvalio sponzorima i svima onima koji su uz Crvenu zvezdu još od avgusta 2011.godine kada je počeo proces rekonstrukcije. Između redova dokačio se i izjava trenera Partizana Duška Vujoševića da igrači Crvene zvezde ne dele sudbinu srpskog naroda.

"Neki put morate da izgovorite nešto što je prihvatljivo za široke narodne mase kako bi se zabavljali putem poruka… U potpunoti delimo i što je dobro i što je loše u ovoj zemlji.“,poručio je Čović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here