Hrvatski fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević izjavio je da se vakcinisao protiv koronavirusa u Srbiji ruskom vakcinom, a hrvatski mediji preneli su njegovu izjavu da “već liči na Putina”.

Blažević je na pitanje portala 24 sata.hr da li su istinite informacije da se vakcinisao preko reda u Zagrebu rekao da ne želi da se “ugura” preko reda i da je u Srbiji primio vakcinu Sputnjik V.

– Lepo sam tamo otišao kad sam već mogao i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve si više sličim na Putina! Raste ta lepa plava kosa, baš je divna, još samo da izvežbam njegov pogled, i to je to – naveo je 86-godišnji Blažević.

On je rekao da je u Srbiju pre desetak dana otišao jer tamo nude “najefikasniju” i “najverodostojniju” vakcinu, koje u Hrvatskoj još nema i ko zna da li će je biti.

Na opasku novinara da bi uskoro trebalo da dođe u Srbiju i po drugu dozu, Blažević odgovara da su specijalno za njega Rusi smućkali vakcinu u samo jednoj dozi!

– Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagovao na vakcinu, valjda test na antitiela. Čuj, kako sam reagovao? Tako da svako malo i bradu moram da brijam, raste k’o u Draže Mihajlovića…

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime