Da li je ona najopasnija lepotica na svetu?

0

Najveća sličnost sa Kim Kardašijan je evidentno u pozadini
 

 

Međutim, nešto još neverovatnije se pojavilo u biografiji ove mlade devojke. Naime, za meksičku Kim se veruje da je nakon hapšenja supruga Hoakina Guzmana Loera zvanog El Čapo postala vođa narko klana Los Antraks, koji je prema navodima obaveštajnih službi najmoćnija organizacija za trgovinu droge, posebno ka Sjedinjenim Američkim Državama.

 

I putem fotografija koje je Klaudija kačila na društvene mreže se moglo zaključiti o čemu se radi budući da su one obilovale oružjem i novcem. Štaviše, na fotografijama je najzastupljeniji pink kalašnjikov kreairan specijalno za nju.

 

Specijalno dizajniran kalašnjikov
 

Uprkos razmetljivom stilu života, ona je uspevala da živi daleko od javnosti, sve dok u hotelu nije ubijena Jurina Tores, devojka koju su pomešali sa Klaudijom. To je nije sprečilo da i dalje izlazi i uživa u raskalašnom životu samo uz, naravno, pojačane mere obezbeđenja.

 

Budući da su meksički mediji zbog ubistva nevine devojke počeli previše toga da otkrivaju o pravoj meti ona je ugasila profil na Tviteru, a fotografije na Instagramu zaštitila.

 

Napućena i opasna. Klaudija Feliks
 

Inače, Klaudija je demantovala da ima veze sa bilo kakvim kriminalnim organizacijama, već tvrdi da je žrtva medijskog senzacionalizma, kao i da su svi navodi o njoj kukavičke laži i kleveta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here