Dača neće u Natašinu lakrdiju

0

Međutim, posle samo dvadesetak minuta novinari su zamoljeni da napuste studio, pa će muškarci morati da sačekaju premijeru spota kako bi uživali u izazovnom jahanju zanosne lepotice.

 

Pored Nataše u spotu će se pojaviti i njena mlađa sestra Kristina.

 

Briga me za komentare: Nataša Bekvalac

– Više puta sam nagovarala Danila da se pojavi sa mnom u spotu, međutim, on je to uvek kategorički odbijao. Rekao mi je da mu je dovoljan pritisak to što sam njegova žena i ne želi da učestvuje u toj mojoj lakrdiji! Mi otvoreno pričamo o svemu – kaže Nataša.

Ona ističe da je ne pogađaju negativni komentari posle njenog gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića kada je šokirala javnost iznevši intimne detalje iz svog privatnog života.

– Time mogu da se bave samo licemerni ljudi. Sigurna sam da svaka žena priželjkuje da spava u odvojenom krevetu od svog muža, samo to ne želi da prizna. Mi patimo od nedostatka morala, ali ja živim realan i sadržajan život.

 

 

Pogrešna adresa

– Zavist na estradi postoji i to nije nikakva tajna, ali ako neko očekuje od mene da ću se sa koleginicama svađati preko novina na pogrešnoj je adresi. Imam ćerkicu, mnogo obaveza i trudim se da svoj posao radim na najbolji način, a za sve ostalo nemam vremena – kaže Nataša.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here