Dejan ponosan na svoju firmu

0

Hanc Bert Zander sa domaćinima u Dortmundu
 

Florijanu Buningu, šefu filijale u Verlu, Deki je ispričao o katastrofalnoj poplavi i zamolio ga za pomoć. Ubrzo je zakazan sastanak u Reve, centrali kojom rukovodi direktor Zander. Odlučeno je da Reve podrži humanitarnu akciju koju u Dortmundu vode ansambl Srbija i parohija Sv. Luke.

 

Dejan Krpetić

U filijalama Reve istaknute su vidljive informacije o prikupljanju humanitarne pomoći i akcija je trajala dve sedmice. Napunjene su dve velike palete i zakazan je termin kada će biti dopremljene u portu dortmundskog hrama. Deki i Ivana su prvi stigli i kazali da će ubrzo dovesti dve palete humanitarne pomoći. Stigao je kamion, a za volanom je bio Dekijev šef filijale iz Verla. Florijan Buning je Dekija iznenadio, a umesto dve palete istovarena je 21 u vrednosti većoj od 10.000 evra. Junak ove priče nije verovao svojim očima.

Dobrotvori i domaćini otišli su na kafu u parohijski i dom ansambla Srbija. Našli su se tamo nemački novinari sa radija i iz lokalne štampe. Čuli su mnogo toga što nisu znali i videli na domaćim medijima.

Ivani i Dejanu Krpetiću nije silazio osmeh sa lica. Ponosan je na firmu Reve i zahvalan za nesebičnu pomoć i troškove školovanja od pre šest godina.  Deki je primeran radnik i jednostavno nezamenjiv – rekao je Hajnc Bert Zander, šef filijale Reve za Dortmund. Poklon firme Reve, kao i ostali prikupljeni posredstvom ansambla Srbija, poslat je u Bosanski Šamac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here