Dinamo protiv Crvene zvezde u 1/4 finala Kupa CEV

0

Pančevke su večeras u Austriji pobedile Šparkase Klagenfurt rezultatom 3:0, po setovima 25:19, 25:17 i 25:19 u revanš meču osmine finala Kupa CEV. Dinamo je pre nedelju dana na svom terenu pobedio 3:1.

 

Srbija će imati jednog učesnika finalnog turnira Kupa CEV za odbojkašice, pošto će se Dinamo u četvrtfinalu ovog takmičenja sastati sa Crvenom zvezdom koja je u dva meča eliminisala špansku Menorku, iako je u revanšu izgubila sa 3:1 (25:15, 18:25, 25:22, 25:20).

 

Prva utakmica četvrtfinala Kupa CEV biće odigrana između 16. i 18. februara u dvorani "Strelište" u Pančevu, dok je revanš na programu sedam dana kasnije u dvorani "Šumice" u Beogradu.

 

Odbojkašice Spartaka plasirale su se u osminu finala GM Kapital Kupa izazivača, pošto su u „zlatnom setu“ savladale Vert iz Holandije sa 15:12. One će za ulazak među osam najboljih ekipa u ovom takmičenju igrati sa francuskim predstavnikom Istrom, koji je eliminisao Doprastav Bratislavu iz Slovačke.

 

Prva utakmica osmine finala GM Kapital Kupa izazivača odigraće se između 26. i 28. januara u Subotici, dok je revanš u Francuskoj sedam dana kasnije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here