Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura izazvao je tokom utorka lakši saobraćajni udes i to u vreme zabrane kretanja zbog pandemije korona virusa.

Kako prenosi Telegraf.rs, Vazura je vozeći svoj automobil u blizini mesta stanovanja predsednika crno-belih Milorada Vučelića udario u drugo, službeno, vozilo, kojim je upravljao vojnik. Policija nije izlazila na teren, već su se Vazura i vojno lice dogovorili na licu mesta. Povređenih nije bilo, a oba vozača su konstatovala da šteta nije velika.

Telegraf prenosi da je Vazura imao dozvolu za kretanje, koju su uz njega dobila još dva lica iz Partizana, za potrebe prikupljanja dokumentacije za evro licencu.

Vazura je vozio službeni automobil koji je u vlasništvu Partizana, koji je od posledica udesa pretrpeo oštećenja jer je od udarca pukla osovina na prednjim točkovima.

Ubrzo posle saobraćajne nesreće na lice mesta je izašao i predsednik Partizana Milorad Vučelić, koji ima pravo kao osoba starija od 65 godina da prošeta posle 18 časova u krugu od 600 metara od kuće.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here