Đorđe Gagić ostaje u Partizanu!

0

Veran crno-belima: Đorđe Gagić
 

Posle vesti o odlascima Žofrija Lovernja, Davisa Bertansa, Bogdana Bogdanovića i Lea Vestermana, iz Partizana je stigla i potvrda ostanka jednog od iskusnijih igrača.

 

Đorđe Gagić (23, 211 cm), izuzetno važan "šraf" u junskom crno-belom šampionskom mehanizmu, definitivno će nositi dres kluba iz Humske bar još jednu sezonu.

"SPORTski žurnal" objavio je u četvrtak informaciju da se menadžer srpskog centra Lućano Kapikjoni sastao sa predstavnicima Partizana i da su dve strane brzo sklopile dogovor.
"Kao što smo i očekivali, Partizan je zadovoljan onim što je Đorđe Gagić pružio, posebno u finišu sezone, kada je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule. Svi se slažemo da može mnogo da napreduje i da je ovo pravi potez za obe strane. Dakle, Gagić ostaje u Partizanu, ima važeći ugovor", izjavio je menadžer Bojan Tanjević, predstavnik agencije "Interperformans".

 

"Do eventualnog rastanka može da dođe samo u slučaju ponude koja bi zadovoljila interese obe strane, odnosno Partizana i igrača", razjasnio je on.

 

SPORTski direktor crno-belih Dragan Todorić bio je kratak u vezi sa Gagićevim ostankom.

"Nema tu šta mnogo da se priča. Imali smo razgovor sa njim i sa menadžerom. To je sve u redu", izjavio je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here