Kupatilo za Sikimiće

0

Porodica Sikimić bez najmlađeg člana
 

U prethodnim posetama "Nemanjići" su im obećali da im će ovog leta izraditi kupatilo, što su ovom akcijom i učinili. Prošle godine su im pomogli da izrade deo kupatila, postave pločice, deo cevi, priključe i dovedu vodu, dok su cevi cevi za dovod i odvod vode, za odvod kanalizacije, česme, alat za kopanje, deo sanitarija i ostalo kupljeni u nedavnoj poseti.

Slavoljub i njegovi sinovi će iskopati kanale, a njegov prijatelj vodoinstalater iz Zvornika je postavio elemente i osposobio kupatilo.

 

OKupatilo sreća za celu porodicu
 

Porodica Sikimić, Slavoljub, Branka i njihovo četvoro dece, Đorđe (17), Nemanja (14), Konstantin (7) i Uroš (dva meseca)je najmlađi član ove hrabre porodice. Roditelji nisu zaposleni, jedino sigurno primanje im je 140 KM dečjeg dodatka, od koga jedva preživljavaju.

 

Apel zemljacima

– Pozivamo sve naše zemljake širom Švajcarske da nam se pridruže u našem daljem radu, doniraju sredstva prema svojim mogućnostima. Treba da uradimo što više ovakvih projekata i njima pomognemo našu braću u otadžbini – ističu u apelu Nemanjića upućenom zemljacima.
Foto:

Glava porodice Slavoljub pokušava da pronađe bilo kakav posao, ali to je gotovo nemoguće, te se zadovoljava i pozivom (kad ga ima) da radi za dnevnicu.

Ativisti "Nemanjića" Tićino se ovom prilikom zahvaljuju skladištu materijala Zoži iz Čelopeka, što su snizili cene materijala koji su kupili za kupatilo porodice Sikimić, a prenose i zahvalnost porodice Sikimić svim zemljacima donatorima koji su svojim novcem pomogli da se izradi kupatilo za njihovu porodicu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here