Đukić-Dejanović: Neko radi protiv SPS

0

Protiv SPS-a vode se negativne kampanje zbog uspeha stranke: Snežana Đukić-Dejanović
 

 

"SPS je još pre mnogo godina trebalo da bude potpuno demontiran kao politički subjekat", rekla je Đukić-Dejanović.

 

Prema njenim rečima, rezultati lokalnih izbora i način na koji socijalisti obavljaju državničke poslove daju povoda političkim protivnicima da u SPS-u vide rivala i to su razlozi zbog kojih se vodi kamapanja protiv stranke.

 

Đukić Dejanović se složila sa stranačkim kolegom, zamenikom predsednika SPS i ministrom prosvete Žarkom Obradovićem, koji je ranije danas rekao da "neke interesne grupe namerno stvaraju negativan publicitet o socijalistima", uz napomenu da ona ne zna o kojim grupama se radi, ali da veruje da postoje.

 

Đukić Dejanović, koja je i predsednica Skupštine Srbije, rekla je da iza kampanja ne stoje problemi unutar vlade, već da su njihovi inicijatori "oni koji žele da destabilizuju vladu na taj način što pojedine njene subjekte, odnosno one koji učestvuju u vladi, na različite načine degradiraju ili pokušavaju da prave sukobe unutar vladine koalicije".

 

"Odnosi u vladajućoj koaliciji po onim pitanjima i principima na kojima je formirana, a to su teritorijalna celovitost i integritet zemlje, put ka Evropskoj uniji, ekonomski razvoj, borba protiv kriminala, bolji standard građana, nijednog momenta nisu došli u pitanje", istakla je potpredsednica SPS.

 

Đukić Dejanović je podsetila da su to pitanja oko kojih se vladajuća koalicija okupila i oko kojih i dalje čvrsto stoji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here