Doček u ritmu Bilje i Ace

0

I na ovom dočeku, goste iz Srbije pratili su vrsni muzičari Goran Zarić i prof. Dragan Vujadinović.

Uz ovogodišnje, sedmo po redu gostovanje u Australiji, koje se poklopilo sa četvrt veka njihovog braka, Aca i Biljana poveli su prvi put sina Ivana. Dok je bio sasvim mali, morali su da ga ostavljaju kod kuće tokom putovanja, a sećamo se vremena kada je Biljana, odmah po početku Nove godine, jurila da najpre telefonira detetu.

E ovde je sada, i to dva puta, imala prilike da mu prva čestita, i to uživo.

– Ivanu je 15 godina i smatrali smo da je dobro vreme da pođe sa nama i upozna ovu vašu divnu zemlju – kaže tata Aca. – I znate šta, zaljubio se u Australiju.

Pa da se onda preselite, šalimo se.

– Da smo o tome ranije razmišljali, kad smo bili mlađi, možda, ali sada je kasno, pustili smo korenje tamo gde jesmo i nismo više za takve poduhvate – veli popularni pevač.

Crkva Lazarica ranije je bila poznata po gala-koncertima na koje je pozivana estradna elita iz otadžbine. Već neko vreme, toga nije bilo, a organizatori jednostavno objašnjavaju da je to zato jer nema puno pevača koje bi njihovi gosti voleli i cenili, kao što su Aca i Bilja.

Prema rečima Milice Kozline, jednog od organizatora večeri, novogodišnji doček je inače njihov prvi javni događaj u okviru obeležavanja 60-godišnjice crkve Svetog kneza Lazara iz Aleksandrije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here