Dodela MTV nagrada: Majli ima najbolji spot, Bijonse zvezda večeri

0

Bijsnse su nagradu uručili suprug Džej Zi i ćerkica Blu Ajvi Karter
 

Bijonse su na dodeli podrška bili suprug Džej Zi i kćerkica Blu Ajvi koji su joj na pozornici uručili "Michael Jackson Video Vanguard Award".

 

Ova pevačica je uzela četiri nagrade: za najbolji video sa socijalnom porukom ("Pretty Hurts"), za najbolji duet ("Drunk In Love" sa Džej Zijem) za najbolju fotografiju u spotu ("Pretty Hurts"), kao i "nagradu za video avangardu Majkl Džekson".Pre nego što joj je nagrada uručena Bijonse je priredila pravi šou od 20 minuta.

 

Majli Sajrus, koja je dobila nagradu za najbolji spot, u svoje ime je na pozornicu poslala mladog beskućnika koji je umesto nje primio nagradu.

 

Mladić je održao govor u korist 1,6 miliona dece i mladih begunaca i beskućnika u Americi. Dok ga je gledala na pozornici, Majli je sa strane plakala.

 

Nagradu za najbolji spot dobila pesma "Wrecking Ball": Majli pozira sa nagradom

 

Keti Peri je imala najbolji video spot u ženskoj kategoriji i to za pesmu "Dark Horse", a Ed Širan u muškoj kategoriji za pesmu "Sing".

 

Najbolji pop-video je "Problem" Arijane Grande sa Igijem Azeleom , hip-hop video – "Hold On, We’re Going Home" Drejka i Medžid Džordan a rok video – "Rojals" grupe Lordi.

 

 

Za najbolju koreografiju nagrađena je Sia, za umetnički dojam grupa Arkejd Fajer(za spot "Reflektor"), za najbolju montažu Eminem ("Rap God") i za
vizuelne efekte Okej Gou za spot "The Writing’s On The Wall".

 

Najbolje režiran spot je "Don’t Stop" grupe "5 seconds of summer".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here