Dragutinović: Radujem se duelu sa Krasićem

0

”Pre žreba sam rekao španskim novinarima da bih želeo da se sastanemo sa CSKA i – želja mi se ispunila. Radujem se tom duelu i susretu sa saigračem iz reprezentacije Milošem Krasićem. Hendikep za CSKA će biti činjenica da će baš tada biti na pauzi između dve prvenstvene sezone u ruskom šampionatu, pa mislim da imamo veće šanse za prolaz”, konstatuje Dragutinović u izjavi za Alo.

 

On je analizirao i ostale parove osmine finala Lige šampiona, smatra da Lion nema gotovo nikakvih šansi protiv Reala, kao ni Kuzmanovićev Štutgart protiv Barselone i Fiorentina protiv Bajerna, a najviše neizvesnosti vidi u duelu Stankovićevog Intera i Ivanovićevog Čelzija.

 

Olimpijakos mu je bio druga želja na žrebu, pa smatra da će Bordo biti favorit u tom duelu, dok Portou daje prednost u odnosu na Arsenal.

 

”Duel Milana i Mančestera biće dvoboj giganata. Nemanja Vidić je već osvajao titulu prvaka Evrope, ali se sigurno ne bi bunio da je osvoji i ove sezone zajedno sa Zoranom Tošićem. I ja bih se radovao da ako Sevilja ne uspe u tome, titulu osvoji tim u kome igraju Srbi”, dodao je Dragutinović. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here