Drecun o akciji na severu KiM: Zastrašivanje Srba nakon poraza u Interpolu

Vestionline, Tanjug
2
youtube.com/N1
Milovan Drecun

Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun je ocenio akciju ROSU kao predstavu za javnost nakon debakla u Interpolu i demonstracija izrazite moći prema pripadnicima KPS srpske nacionalnosti.

Drecun je rekao da je, prema njegovim saznanjima, jedan od uhapšenih radio na istragama prema šefu operative i dodao je da je moguć i napad u pravcu Zubinog Potoka.

Ocenio je to kao nastavak političke priče u vezi sa Srpskom listom i njenom marginalizacijom.

– Da joj se uzmu mandati i da se dodele Srbima koje bi prištinske vlasti želele u institucijama – naveo je Drecun za RTS.

Kaže da Priština želi da izazove dalju destabilizaciju i pita zašto je potrebna tolika upotreba sile.

Drecun smatra da bi Beograd trebalo da se ponaša racionalno i hladne glave.

2 COMMENTS

  1. Zanimljivo je i indikativno da Siptari uvek ovakva hapsenja i zastrasivanja Srba na KiM cine uvek kada na medjunarodnom planu izgube bitku u upornim pokusajima da sebi i svetu dokazu da su ”samostalna drzava” .Lose je samo sto nase politicare i nasu javnost privikavaju na ovakve situacije i upade na sever. Iako se radi o pripadnicima tkz.Kosovske policije”, koji su im dostupni svakodnevno na razne nacine,i da je kao i u svim policijama na svetu dovoljno da ih pozovu u direkciju policije u Pristinu, i tamo saslusaju ili uhapse ako za to ima razloga, oni prave ove predstave za javnost,sa stotinama specijalaca,borbenim vozilima i opremom,dugim cevima,cime zapravo istovremeno umiruju svoju javnost, pokazujuci neku navodnu moc,a srbima uteruju strah u kosti.

  2. Ivo potpuno si u pravu Vucic Dacic Brnabic Vulin i Sef Policije oni su Odavno Prizali Kosovo Republiku Srbi to odavno znaju samo Srbski narod nema vise snage da se sa izajnicima i lopovima suprostavljaju.I to je prava istina .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here