EPA/Valdrin Xhemaj
Kosovska policija

Kosovska policija saopštila je da su se u ranim jutranjim satima dogodile dve ekspolozije u blizini policijskog automobila u Šarpelju na Jarinju, za koje se sumnja da potiču od pirotehničkih sredstava. Kako se navodi, postoji osnovana sumnja da su ova sredstva “bačena sa teritorije Srbije“.

Do eksplozija, saopštila je policija, došlo je u 3.10 časova.

“Ekplozije su se dogodile u blizini policijskog automobila koji se nalazio na mestu na kom je policija bila fokusirana na sprečavanje šverca u toj oblasti. Na prozoru policijskog vozila primećen je papir (sumnja se da je omot od pirotehničkog sredstva)“, navodi se u saopštenju.

Incident, kako je dalje saopšteno, „dogodio se na delu koji je blizu teritorije Srbije i postoji osnovana sumnja da su ova sredstva bačena sa teritorije Srbije“.

„Policija prati ilegalni put koji je pre izvesnog vremena zatvoren, a koji je služio za šverc robe“, stoji u saopštenju policije i dodaje se da nema povređenih ni materijalne štete.

Napominje se da se policija bavi ovim slučajem i da će nastaviti sa operativnim aktivnostima „na sprečavanju prekograničnih krivičnih dela na tom području i obezbeđivanju bezbednosti za sve“

3 COMMENTS

  1. Sami sebe napadaju
    Pa okrivljuju Srbiju
    A transportni engleski avion
    Pun poklona sletio u Prištinu
    Ako se na dnu mora posvađaju dvije ribe , znajte da je u blizini englez
    Gandi

  2. Ma bre sverceri i kriminalci napadaju policiju, isto kako kod Lukovske banje kada sumokradice iz automatske puske pucaju sa teritorije AP KiM na srpsku policiju i vojsku, to se barem desi 10 puta u toku godine. Kriminal i sa jedne i sa druge strane administrativne linije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here