Emotivan oproštaj: Jedan je Nemanja Vidić!

0

 Nemanja Vidić je pozdravio navijače posle utakmice protiv Hala
 

Ceo stadion je klicao Nemanji Vidiću, a Rajan Gigs je uzeo mikrofon i preko razglasa poželeo svaku sreću odlazećem kapitenu, koji je večeras poslednji put igrao na čuvenom Old trafordu u dresu Mančester junajteda. 

"Specijalan pozdrav Nemanji Vidiću koji nas napušta ove sezone i veliko hvala za sve. Odlazi sa našim najlepšim željama u godinama koje su pred njim. Znamo da je ovo bila teška sezona, nadam se da ćemo klubu doneti nove uspehe posle ove teške godine", bilo je prvo što je rekao Gigs. 

 

Onda je, po ko zna koji put večeras, odjeknula čuvena pesma posvećena velikom Nemanji Vidiću.

 

 

Velšanin je nekako uspeo da zadrži suze i završi svoj kratki govor:

"Nastavite da nas podržavate. Danas ste videli samo naznake onoga što vas očekuje, nikada nećemo odustati", poručio je Gigs, a zatim zajedno sa ostatkom tima okrenuo počasni krug oko stadiona u čast kapitena.

 

 

Gledaocima se obratio i jedan od omiljenih igrača "crvenih đavola" u poslednjih osam godina.

"Teško mi je da pričam, ali… Najpre bih želeo da zahvalim igračima, menadžerima i svim trenerima, kao i ljudima koji su radili sa mnom u SPORTskom centru Karington. A posebno vama – navijačima. Bili ste fantastični prema meni svih ovih godina, hvala vam iz dubine duše", rekao je Vidić, koji je na kratko morao da prekine govor jer se sa tribina čula čuvena pesma o srpskoj Steni, koju je pevao i povratnik na teren Robin Van Persi.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here