Estrada u ratu sa kilažom

0

Najbolja potvrda toga su upravo one pripadnice srpskog džet-seta, koje su otvoreno priznale da isprobavaju razne taktike ne bi li što pre prošle put od "neželjene do idealne" težine. Nema sumnje, estradno nebo nemilosrdno je i greške, pa čak ni one najmanje po pitanju telesne težine, ne praštaju se.

1. TIJANA DAPČEVIĆ (34)
 

Bucko Prasić posle porođaja

Tijana ne krije da je sklona gojenju, ali sa viškom kilograma, nema sumnje, ume da se bori. Posle rođenje sina Vuka vodila je žestoku bitku sa skoro 35 kilograma viška. "Pre udaje sam jela sve i svašta i ništa se nije videlo.

 

Ponekad imam utisak da se gojim i od vode. Idem redovno na masaže i u teretanu, a imam i svog trenera. Osam meseci posle porođaja nije mi bilo nimalo lako. Treninge sam pojačala, a ishranu totalno smanjila i samo sam konzumirala povrće i meso", otkrila je Tijana.

 

U jednom intervjuu priznala je je i da joj je posle porođaja suprug tepao Bucko Prasić, te da joj je kupio sobni bicikl, ali joj je on poslužio da na njega kači igračke sina Vuka.

 

2. OLJA KARLEUŠA (30)
 

Odrekla se slatkiša
 

Folk pevačica Olja Karleuša se tokom trudnoće ugojila više od 20 kilograma, ali je uz malo odricanja uspela da se vrati u odličnu formu. "Pred povratak na scenu uvela sam duge šetnje sa svojim sinom. Uz to sam se odrekla svih slatkiša na koje sam navikla u trudnoći.

 

Koristila sam i jedan preparat za mršavljenje i opet počela da posećujem teretanu – otkrila je Olja.

 

Mlada pevačica angažovala je i ličnog trenera koji joj je mukotrpnim vežbama pomogao dodatno da istopi višak kigrama.

 

Navodno, posle mnogo muke da bi se vratila na staro, atraktivna pevačica rešena je da više ni po koju cenu ne dozvoli naglo povećanje težine.

 

3. SNEŽANA ĐURIŠIĆ (49)
 

Ništa bez gladovanja
 

Pevačica Snežana Đurišić kaže da se oslobodila velikog tereta koji je dugo nosila, te da se muka isplatila. U poslednjih nekoliko meseci, ona je uspela da oslabi čak 15 kilograma.

 

Njen recept za uspeh je da se odrekne hleba, navikne da gladuje i kilogrami se tope.

 

"U početku mi je bilo teško, ali sam navikla da gledam u hranu i da joj odolevam. Namučila sam se, ali se isplatilo. Kada se pogledam u ogledalo, sve mi je lakše. Mora čovek sa izgleda pristojno.

 

Zbog sebe, svog zdravlja, porodice, publike", priznaje Snežana Đurišić. Ipak, kaže, i dalje ispituje čvrstinu svog karaktera, dok kuva za supruga i sina.

 

4. LEONTINA VUKOMANOVIĆ-PAT (38)
 

Voda spira salo

Pevačica koja će za nekoliko meseci postati majka, pre nego što je ušla u blagosloveno stanje uspela je da za šest meseci smrša 12 kilograma. Kako je otkrila, uradila je test intolerancije na hranu i striktno se pridržavala saveta.

 

 

"Uradila sam test intolerancije na hranu, koji mi je u velikoj meri pomogao da se oslobodim suvišnih kilograma. Pila sam detoks-kafu koja čisti organizam, odnosno tera da pijete što više vode", kaže Leontina.

 

Prijatelji su bili oduševljeni, ali ne i majka. Bila je zabrinuta, jer se plašila da joj se ćerka ne razboli.

 

5. GOCA TRŽAN (36)

Tajna je u injekcijama

Višak kilograma popularna pevačica Goca Tržan uspela je da istopi pomoću mezoterapije, odnosno koktela injekcija koji razbijaju masne naslage.

 

"Za tri meseca pomoću mezoterapije oslabila sam 12 kilograma”, kazala je Tržan.

 

”To je pouzdan način ukoliko ga radi pravi stručnjak, a kod nas je dosta loših mezoterapeuta. Doktorka je za mene napravila poseban koktel preparata za mršavljenje, koji sam u vidu injekcija primala dva puta nedeljno”.

 

”Kad sam smršala, nastavila sam da se pridržavam određenog načina ishrane, u kojem nema slatkiša – rekla je Goca. Ipak, kako bi zadržala željenu kilažu, pevačica je uvela i svakodnevno preznojavanje u teretani.

 

6. SEKA ALEKSIĆ (29)
 

Trenira sa dečkom
 

Ljutu bitku sa suvišnim kilograma dugo vodi i folk pevačica Seka Aleksić, koja je zbog iznenadne promene fizičkog izgleda često bila na meti tabloida. Seka Aleksić kaže da nije lako, ali je u mukotrpnom skidanju kilaže motivišu rezultati.

 

 

Uspela je da smrša 10 kilograma zahvaljujući nutricionisti koji je za nju pripremao obroke. Otkrila je da je rešenje u čestim, ali malim obrocima, niske kalorijske vrednosti.

 

"Prošlog leta sam angažovala divnu nutricionistkinju koja mi je pripremala sva tri obroka. Tada sam uspela da smršam, ali sam se kasnije opet ugojila. Pred novi album opet sam uz njenu pomoć za dva meseca smršala desetak kilograma. Uz to, treniram sa dečkom", otkrila je Seka.

7. MARIJA ŠERIFOVIĆ (26)
 

Ultrazvuk umesto noža

Mladoj pevačici koja je pre dve godine uspela da "Evroviziju" dovede u Beograd, niko nikada nije osporio muzičke kvalitete, ali je pretrpela brojne kritike na račun fizičkog izgleda.

 

Iako se odlično nosila sa njima, ističući u prvi plan svoj glas, Marija je prošle godine ipak rešila da poradi i na spoljašnjost. Za nekoliko meseci skinula je 10 kilograma. Skoro svaki dan sam trenirala i jela hranu po savetu nutricioniste.

 

Pila sam i specijalnu kafu za mršavljenje. Više puta sam se podvrgla tretmanu ultrazvučne liposukcije, što je jedini nehirurški postupak koji pouzdano uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima i nadlakticama – rekla je Marija, zadovoljna razultatima.

8. INDIRA ARADINOVIĆ INDI (23)
 

Paparaci je naterali da smrša
 

Folk pevačica Indi uspela je da za samo mesec dana skine 10 kilograma. Naime, na ovaj korak odlučila se pošto u martu izdaje novi album i želi da se publici predstavi u punom sjaju.

 

Nema sumnje, sigurno su je pogurale u dijetu i pre nekoliko meseci objavljene paparaco fotografije, na kojima pevačica zbog viška kilograma, prosto ne liči na sebe. Međutim, ta faza je sada iza nje.

 

U jednom fitnes centru uspela je da skine višak, ali se tu neće zaustaviti, već je odlučila da svoje telo dovede do perfekcije. Naravno, tretman mršavljenja podrazumeva i poseban režim ishrane i Indi je spremna da do ispunjenja svog cilja sledi sva upustva lekara i svojih trenera.

9. KATARINA OSTOJIĆ DUVNJAK (27)

Večera ni u snu

U proteklih nekoliko meseci Kaja je uspela da smrša čak 10 kilograma.

 

Iako ona tvrdi da je neverovatan uspeh postigla isključivo svakodnevnim fizičkim aktivnostima, uz redukciju ishrane, zli jezici su odmah počeli da pričaju kako je razlog druge prirode.

 

Naime, njen gubitak kilograma povezali su sa razdvojenošću od supruga, koji trenutno igra košarku u Poljskoj.

 

"Dobijam mnogo komplimenata i moram da priznam da mi prijaju! Odrekla sam se večere i izbacila mnoge namirnice iz ishrane, ali vredelo je. Bolje se osećam i nemam nameru da prekidam dijetu dok ne dođem do željenog cilja", kazala je Kaja.

10. MIRA ŠKORIĆ (40)

Stop belom brašnu
 

Pevačica Mira Škorić nikada nije spadala u red bucmastih, ali je krajem prošle godine ipak procenila da joj dijeta treba, pa je skinula šest kilograma.

 

Prema priči njenih bliskih prijatelja koju su preneli beogradski mediji, nekoliko meseci Mira Škorić pridržavala se određenog režima ishrane.

 

Iz svog jelovnika izbacila je slatkiše, belo brašno i masnoće.

 

Osim što je "probušila kašiku" pevačica se bacila i na mukotrpno vežbanje.

 

I ono što je najvažnije, više je nego zadovoljna postignutim rezultatima.
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here