Etfelden odbio odlaganje

0

Prvi poraz u novom društvu: Fudbaleri Mladost iz Araua

U društvu trećeligaša u osam mečeva ostvarili su sedam pobeda uz jedan poraz i to u poslednjem kolu od Etfeldena sa 3:1 (1:0), kada je nedostajalo sedam prvotimaca radi odmora, a rival nije uslišio molbu da se meč odloži. Dejan Stanković, najbolji igrač i strelac prvenstva sveta u fudbalu na pesku, postigao je u drugih 45 minuta jedini gol, koji je oraspoložio 120 gledalaca.

 

– Moji "mladostaši" su mnogo dobri ljudi i sportisti. Činjenica da sam od njih stariji desetak godina nije problem jer i dalje imam šta da naučim od uvek raspoloženih drugara, koji su mi prava inspiracija pred svetske utakmice na pesku – ističe Dejan Stanković.

Trener Spasojević, nekadašnji profesionalac u bivšoj Jugoslaviji i Švajcarskoj, uspeo je izgradi pobednički mentalitet kod svih fudbalera, od kojih je većina bivših juniora Mladosti, koji već sedam godina igraju zajedno. Paja ističe da ima i dosta problema jer je za sezonu 2014/15, potrebno 20.000 franaka, što nije mala svota novaca, koju je sve teže obezbediti.

– Klub je ove godine ostao i bez sigurnog invenstitora klupskih prostorija i trenutno smo bez kućne adrese. Jer, nove prostorije su veoma skupe i kreću se do 2.000 franaka – objašnjava agilni predsednik i sam igrač u veteranima Zoran Branković.

MLADOST: Trajković, N. i S. Radević, Stanišić, Đukić, Pavlović, Sučić, Glogovac, Filipović, Stanković, Baošić. Treneri: Nenad Spasojević Paja i Željko Pepić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here