Fehenhajm jesen ukrasio

0

Podvig: Slavlje fudbalera Sandžaka

 

Fehenhajm je želeo da iskoristi to što je lider SG Rotvajs II bio slobodan, pa bi pobedom nad Sandžakom završio jesenji deo na vodećoj poziciji. Međutim, iako je veći deo prvog poluvremena igran na polovini našeg krajsoberligaša, domaći Fehenhajm nije uspeo da postigne vodeći pogodak. Da iznenađenje bude veće, Sandžaklije uspevaju u 37. minutu iz jedne brze kontre da povedu. Strelac je bio Admir Džanović, koji je sa dobijenom loptom iz odbrane pretrčao polovinu igrališta i golmana domaćina!

Sa početkom drugog poluvremena se ataci oko gola Sandžaka nastavljaju, ali Fehenhajm ne nalazi pravi recept kako bi izjednačio. Odbrana Sandžaka ne odstupa ni milimetar, pa do sredine poluvremena beležimo samo dva udarca preko gola Nurkovića. Istina, do tog momenta ni Sandžak nije prešao na polovinu terena rivala. Utakmica dobija na kvalitetu u 70. minutu posle prve kontra Sandžaklija. Edin Ličina ubacuje na desetak metara od gola, a Dženan Sabotić glavom zakucava loptu u gol i povećava na 2:0.

Radost nije dugo trajala. Samo minut kasnije Fehenhajm smanjuje na 2:1, a naši navijači nastavljaju da strepe i to sa punim pravom, jer nekoliko igrača iz odbrane već imaju žute kartone.

Kamen sa srca pada u 87. minutu kada Admir Džanović svojim drugim golom postavlja konačan rezultat 3:1 i pravi iznenađenje 16. kola.

Trijumfom protiv Spvgg 03 Fehenhajma, SV FC Sandžak se ponovo približio vrhu tabele i deli ga pet bodova od lidera.

 

KRAJSOBER LIGA

Spvgg 03 Fehenhajm – SV FC Sandžak 1:3 (0:1)

FRANKFURT

Stadion: Fehenhajm.
Gledalaca: 120.
Strelac: A. Džanović u 37. i 87. i Sabotić u 68. minutu.
Žuti kartoni: Nurković u 33, Aginčić u 47, Izberović u 58, Sabotić u 62. i M. Sejdović u 82. minutu.
SANDžAK: Nurković, Aginčić, H. Sejdović, Ziljkić, Izberović, M. Sejdović, Ionut (Z. Sejdović), Mehmedović, Ličina, A. Džanović, Sabotić (Ibrahimović).
Pozicija na tabeli:
4. Sandžak 16 8 3 5 43:29 27

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here