Fejsa ostaje, Moreira ide!

0

Ljubomir Fejsa ostaje u Partizanu, bar tako tvrde čelni ljudi crno-belih. Ponuda Rome od pet miliona evra je izuzetno primamljiva, ali su u Humskoj navodno spremni da se "strpe" šest meseci sa Fejsinom prodajom i tako povećaju šanse ekipe da se domogne nove titule.

 

Ostanak Fejse bi verovatno ponovo aktivirao pitanje prodaje Almamija Moreire, koji uživa veliku podršku navijača.

 

"Odbili smo ponudu Rome. Odluka stručnog štaba je da Fejsa nije na prodaju i mi smo se sa tim složili. Neću da pričam o cifri, to nije profesionalno, ali moram da istaknem da je ponuda bila jako dobra", rekao je Darko Grubor, generalni sekretar Partizana.

 

Fejsa nije želeo po svaku cenu da odlazi iz Partizana, čak mu se i nije žurilo sa odlaskom, pa je ovakav epilog i dobar za njega. Na red dolazi Moreira zbog koga navijači Partizana pišu i preteća pisma upravi, jasno stavljajući do znanja da im "neće oprostiti Moreirinu prodaju".

 

"Znam za akciju navijača i prihvatam da svako ima pravo na svoje mišljenje. Posle sledeće sednice Upravnog odbora neko iz rukovodstva bi morao da objasni zašto smo prinuđeni na ovakve poteze. Shvatam da svaki navijač ima svog ljubimca, ali takve stvari ne smeju da budu presudne kad je u pitanju zdravo poslovanje kluba", rekao je Grubor.

 

Da li je zdravo poslovanje prodaja najboljeg igrača pred rasplet u domaćem šampionatu, presudite sami…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here