pixabay.com

Italijanski proizvođač automobila FIAT prestaće da proizvodi sive automobile, saopštio je multinacionalni proizvođač automobila Stelantis, koji je vlasnik brenda.

– FIAT od danas prestaje sa proizvodnjom sivih automobila. Odluka je doneta kako bi se ukazalo na značaj boja u životu i ima za cilj dalje jačanje FIAT-ovog liderstva kao brenda radosti, boja i optimizma, otelotvorujući italijanski način života i reafirmišući novu vrednost brenda ‘Dolce Vita’ –  istakao je izvršni direktor FIAT-a Olivije Fransoa.

Paleta boja za karoserije automobila je “inspirisana italijanskim morem, suncem, zemljom i nebom”, navodi se u saopštenju.

Fransoa je dodao da kompanija želi da inspiriše ljude da žive sa optimizmom i pozitivnošću, što će biti jedna od misija novog električnog automobila Fijat 600e, koji će biti predstavljen 4. jula.

2 COMMENTS

  1. Iako imam svetlosivi automobil ceo zivot mi oni deluju kao da su ukradeni sa trake za farbanje.
    Tamnosiva- mis boja je odlicna ali za kola nize klase- recimo ispod 20-25000e danas danas mislim da treba izabrati neku boju po zelji.

  2. Svašta, ja imam auto u svioj boji i ništa mi ne smeta. ne vidi se prašina na njemu, lepo izgleda, siva boja nije turobna nego pokazuje stil i eleganciju

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here