Promo

Udruženje Kontrapunkt iz Frankfurta organizuje u subotu 16. decembra koncert filmske muzike u izvođenju Rocher etno benda iz Beograda.

Koncert je humanitarnog karaktera, a sav novčani prilog je predviđen za postoperativnu rehabilitaciju sedmogodišnjeg Dijega Veselinovića iz Žepča. Ulaz je slobodan, a u sali će biti postavljena kutija u koju će posetioci moći da ubace novac za pomoć malom Dijegu.

“Vesti” su pre nekoliko nedelja pisale o humanitarnoj akciji koju su sprovele Srpska pravoslavna crkva u Frankfurtu i Hrvatska katorlička crkva iz Vizbadena kada sveštenici dve crkve sakupljeni novac predali rođaku Dijegove majke Marije. Upravo taj tekst je inspirisao Antona Ećimovića, predsednika Kontrapunkta, da organizuje humanitarnu akciju. Kontrapunkt već duže vreme ima dobru saradnju sa Rocher etno bendom iz Beograda, pa je lako došlo do dogovora da se organizuje koncert filmske muzike.

Muzika iz filmova “Kum”, “Pink panter”, “Pirati sa Kariba”, “Balkan Ekspres” i serija “Otpisani”, “Bolji život”, “Salaš u Malom ritu”, poznate numere “Đelem-đelem”, “Nesanica” i mnoge druge u izvođenju ovih vrhunskih muzičara koji su i članovi Simfonijskog orkestar Radio televizije Srbije, najavljuju spektakl za dušu i uvo. Miki Juković, naš i nemački poznati glumac koga je publika gledala u brojnim epizodama najgledanijih serija nemačke televizije i akter mnogih dugometražnih filmova ovog puta će biti u ulozi voditelja i naratora, a “Vesti” su medijski sponzor ove humanitarne akcije.

Koncert u Saalbau Suedbahnhof u Frankfurtu počinje u 20 sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here