Fofana odveo Partizan u osminu finala

0

Iskoristio šansu: Ismael Beko Fofana
 

 

Partizan je protiv drugoligaša Bežanije igrao bez nekolicinestandardnih prvotimaca.

Crno-beli su na početku više držali loptu, ali je Bežanija prva imala veliku šansu. Napadač Danko Kovačević je dobio dobru loptu sa svoje polovine i krenuo ka golu, golman Partizana Živko Živković je istrčao u prazno, Kovačević ga je obišao i iskosa sa desne strane je šutirao, ali je lopta otišla pored stative.

 

Ekipa Marka Nikolića je nakon toga pojačala napade, a povela je u 37. minutu. Danko Lazović je dodao do Miroslava Vulićevića na desnoj strani, on je centrirao do Fofane, koji je glavom poslao u mrežu. Tri minuta kasnije Fofana je mogao da postigne i drugi gol, ali je posle centaršuta Lazovića, šutirao pored gola. Do kraja poluvremena Nikola Ninković je u dva navrata bio u šansi, ali nije uspeo da postigne gol. On je i na početku drugog poluvremena bio u šansi, ali je posle dodavanja Fofane šutirao pored gola.

 

Bežanija je u 55. minutu u dva navrata mogla da postigne gol. Aleksandar Đoković se oslobodio svog čuvara i šutirao, Živković je dobro odbranio, lopta se odbila do Igora Jelića, koji je sa oko 20 metara pogodio prečku. Pet minuta kasnije Partizan je bio u šansi. Fofana je šutirao sa 16 metara i pogodio prečku, lopta se nakon toga odbila do Andrije Živkovića, ali se on nije dobro snašao. Dobru priliku u završnici utakmice, u 89. minutu, imao je kapiten Partizana Saša Ilić, kada je sa 15-ak metara lobom pokušao da postigne gol, ali je golman Bežanije Srđan Ostojić odbranio.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here