commons.wikimedia/Heinrich Böll Stiftung
Viola fon Kramon

Specijalni izvestilac Evropskog Parlamenta za Kosovo Viola fon Kramon ocenila je da je neprihvatljivo to što se mnogi na Kosovu žali na mešanje Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, a u isto vreme premijer Kosova Aljbin Kurti glasa u susednoj Albaniji.

“Ne mogu da razumem o čemu se radi. S jedne strane, svi se na Kosovu žale na mešanje Srbije ili predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a sa druge strane premijer Kosova glasa u susednoj državi. To nije prihvatljivo. Bar ne za mene”, navela je fon Kramon.

3 COMMENTS

  1. људи, Албански народ на Косову и Метохији има своју матични државу Албанију и то је Курти управо целом свету показао, а питање је зашто свет дозвољава узурпирање и отимање српске територије!!!???

  2. Znaci on nema drzavljanstvo Srbije!‽???? Sam je to sad priznao! Odma proterati ga sa Kosova i zabranu mu datu i kazniti! Jel je prijavio boravak kao turista u Srbiji? Svaki turista sme 3 meseca da boravi u Srbiji!

  3. Dobro dosla u Srpsku stvarnost.
    Mozda bi trebalo da bombardujete srbiju ponvo ili da nam uvedete sankcije stvarno nije uredu da kurti glasa u svojoj zemlji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here