Frajdej promašio remi

0

 

Fudbaleri Partizana nisu blistali u Lučanima, ali su došli do pobede i zahvaljujući umnogome i najboljem strelcu Mladosti, Nigerijcu Ezeju Frajdeju, brzo će zaboraviti najslabije odigranu utakmicu ove sezone i bolan poraz u Grčkoj od Asterasa (0:2) u okviru Lige Evrope u čevrtak.
Crno-beli su posle dosta muka stigli do pobede u Lučanima (2:1), iako je posle vođstva od 2:0 na početku drugog poluvremena izgledalo da će rutinski stići do tri boda, koja ih vraćaju na prvo mesto uoči večitog derbija, koji je na programu za dve nedelje na stadionu u Humskoj.
Partizan je u vođstvo došao u bukvalno poslednjim trenucima prvog poluvremena kad je desni bek Miroslav Vulićević odlično centrirao, a golgeter crno-belih Petar Škuletić bio najspretniji u šesnaestercu domaćeg tima i u padu udarcem glavom savladao golmana Nemanju Krznarića.
Partizan je tokom čitavog meča kontrolisao igru, a kad je Danko Lazović u 58. minutu povisio na 2:0 izgledao je da je će gosti lako doći do bodova u Lučanima.
Tako nije mislio prvi strelac domaćeg tima, Eze Frajdej. Nigerijac je u 74. minutu smanjio prednost favorita i doneo neizvesnost u nastavku meča. Međutim, isti igrač je na kraju bio tragičar u svom timu. Prvo je u 80. minutu u izglednoj prilici njegov udarac odlično odbranio golman Partizana Milan Lukač, a onda se u poslednjim trenucima meča spetljao u izglednoj prilici, lopta mu prešla preko noge i otišla pored gola.

Škuletić stigao Jelića
Pogodak Petra Škuletića u Lučanima bio je njegov sedmi ove sezone u Superligi Srbije. Na taj način se izjednačio na čelu liste strelaca sa Petrom Jelićem iz Rada, koji je dan ranije postigao gol za "građevinare" u Kragujevcu.
Vodeći tandem sa po golom manje prate Škuletićev saigrač Danko Lazović i Lazar Veselinović iz Vojvodine.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here