G. Božinovska: Jelena krije da sam joj majka

0

Majka i ćerka: Goca Božinovska i Jelena Vučković

 

 

– Jelena nastupa već godinama i "peče" pevački zanat. Ali, mi je strogo zabranila da kažem ijednu reč o njenom pevanju. Ne smem da pisnem na tu temu, jer svaki moj javni komentar tumači kao pokušaj mešanja. U neku ruku je razumem, ni ja nikom nisam dozvoljavala da mi se meša u život i karijeru – kaže Goca.

         

Ne voli mlađe muškarce

Da li vam se udvaraju mlađi muškarci?

– Nije meni do jurcanja, nemam ni volje, ni vremena. Muškarca prvo pitam za godine i ako je mlađi odmah ga otkačim. Nisam za te kombinacije. Meni bi godilo da me saleću normalni, stabilni muškarci mojih godina.

 

Ali, takvih izgleda nema, svi su se poženili, a sa oženjenima ne mogu jer kada se zaljubim, drugoj ženi bih oči iskopala. Često u šali kažem da mi ne preostaje ništa drugo nego da čekam ispred kapele da se pojavi neki udovac – kaže Goca.

Da li je tačno, kako se priča, da je njeno mesto u finalu već sređena stvar?
– To su gluposti, ko zna šta će biti za nekoliko meseci. Moja Jelena je malo čudna po tom pitanju. Jedan dan je uhvati da hoće da se bori i dokazuje, a već sutradan odustane.

 

Da nije takva, davno bi napravila karijeru. Ne zato što je moja ćerka, ali stvarno je talentovana i odlično peva. Muka je što se stalno premišlja, pa ko zna šta će da joj dune već sutra, a kamoli do finala "Zvezda Granda".

Zašto joj ne pomognete da se konačno odluči?
– Pomogla bih ja njoj kada bi mi ona dozvolila. Htela sam da snimi album i ponudila sam joj da sve finansiram, ali ona neće ni da čuje. Sve hoće sama i opterećena je da li će neko da kaže kako je mama "gura" i protežira. Zato sam je pustila da se sama izbori za svoje pozicije.

Pojedine pevačice pričaju da vaš album nikako da izađe zbog Jelene, jer je Saša Popović procenio da je isplativije ulagati u ćerku, nego u majku?
– Naše karijere nemaju nikakve veze. Čak se ni ne prezivamo isto, a Jelena smatra da je to olakšavajuća okolnost. Nisam ni znala da će se Jelena pojaviti na audiciji za "Zvezde Granda".

 

A, što se tiče mog albuma koji najavljujem već godinama za to sam sama kriva. Ja sam izgubljen slučaj! Rintam bez prestanka, pa nemam vremena da završim ono od čega mi hleb zavisi. Valjda će se pojaviti uskoro, posle "Grandovog" festivala.

Da li je tačno da ste obnovili vezu sa novosadskim biznismenom Nebojšom Tubićem Žapcem?
– Nas dvoje se nismo svađali, ni raskidali, pa da se mirimo. Godinama smo zajedno, pa je došlo do zasićenja. Udaljili smo se i ohladili, ali posle nekoliko meseci razdvojenosti shvatili smo da ne možemo da budemo sami, pa smo nastavili tamo gde smo stali. Doduše, on se malo popravio, pa videćemo koliko će ga držati da ne poludi.

 

Uostalom, baš me briga, ako može da nađe bolju i mlađu, slobodno neka je nađe. Niti on zavisi od mene, niti ja od njega.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here