Glumac koji je voleo mornare

0

Madam Klod

Prostitucija nije uvek bila gledana s tolikim prezirom kao danas. U prošlosti je bila čak i privilegija baviti se tim najstarijim zanatom, jer su samo prostitutke imale ekskluzivno pravo na obrazovanje. Kurtizane i gejše bile su veoma cenjene i imale su određeni društveni položaj i uticaj, u Grčkoj su postojale hetere, u Indiji bajadere. Supruga cara Justinijana, Teodora, bila je kurtizana pre nego što je postala carica. Međutim, danas se u strogoj tajnosti odlaze kod animir dama, a najteže je poznatim ličnostima koje su uvek u opasnosti da njihove tajne avanture izađu u javnost.
Mnogima od njih se to obilo o glavu, a nekima je čak i karijera bila ugrožena. Fernande Gurdet, poznatija kao Madam Klod, između 1955. i 1977. godine u Parizu držala je diskretan bordel, u kojem je svetsku elitu opsluživala prostitutkama najviše klase. Na spisku njenih klijenata nalazio se sam krem svetskog džet-seta, glumci, ambasadori, predsednici, vojvode, lordovi, kraljevi, glumci, bankari, biznismeni… Kako je otkrio biograf Madam Klod, Vilijam Stejdijem, mušterije su bili čuveni glumci Marlon Brando i Reks Herison, osnivač kompanije "Ford" Henri Ford, bankar Eli de Rotšild, pa čak i američki predsednik Džon F. Kenedi, koji je tražio devojku koja liči na njegovu suprugu Džeki, ali da bude više seksi.

Akcija učetvoro
Holivudska prostitutka Mišel Braun javno je otkrila da je Tajger Vuds često posećivao njen salon u kojem bi znao da potroši i po 6.000 dolara. Zloglasna madam kasnije je otkrila da mu je često u sobu slala po dve ili tri devojke jer Tajger voli da gleda akciju devojka na devojku pre seksa. Retko je imao seks sa jednom devojkom.

Transvestit stoper
Holivudskog glumca Edija Marfija 1997. godine zaustavila je policija nakon što je pokupio prostitutku transvestita. Holivudski glumac je ubrzo pušten nakon što je tvrdio da je samo hteo da je poveze automobilom. Ali, transvestit je otkrio da mu je Marfi dao 200 dolara i tražio od njega da mu pozira u donjem vešu. Glumac je sve ove navode demantovao.

Kan, raj za posao
"Holivud reporter" otkrio je da je filmski festival u Kanu utočište za prostituciju i prostitutke. Policajci tvrde kako je to pravi raj za njih jer devojke uživaju u luksuznim hotelima, na jahtama i privatnim vilama. Devojke navodno mogu da zarade do 40.000 dolara za noć.

Među mušterijama je bio i slikar Mark Šagal, ali i iranski šah, kojem su svake nedelje slali devojke u Teheran. Čak je, kako tvrdi Stejdijem, režiser Rože Vadim dolazio sa svojom suprugom, glumicom Džejn Fondom i tražio crvenokose devojke za seks utroje. Tokom 1977. godine cene su se kretale od 200 funti za popodnevni provod, preko 400 za večernji, pa sve do 666 za ceo dan, dok je cena za ceo vikend bila stvar dogovora. Kod Madam Klod je radilo 400 devojaka, a ona je uzimala 30 odsto od zarade, pa je godišnje zarađivala 600.000 funti. Labudovi, kako su zvali devojke, bile su najseksepilnije dame tog doba, mahom glumice u pokušaju, Diorovi modeli, lepotice iz srednje klase, Skandinavke, profesorke. Madam Klod je uhapšena dok je vrbovala jednu devojku, pa je osuđena na pet godina iza rešetaka. Danas ima 91 godinu i živi povučeno u Nici. A što se njenih labudova tiče, dve su postale poznate holivudske glumice, tri su se udale za aristokrate, jedna je supruga poznatog plemića, druga je udata za britanskog industrijalca, jedna je žena poznatog muzičara, nekoliko su postale top modeli. Njihova imena ostala su tajna. A Marlon Brando navodno je dao najviše novca za prostitutke, i žene i muškarce, a oni su dodatno plaćeni ako bi dolazili obučeni kao mornari.

Seks u kolima
Prostitutka Divajn Braun postala je milionerka nakon što je policija uhvatila na delu sa glumcem Hjuom Grantom. Ona sada živi u predgrađu Atlante, zaradila je više od milion funti na intervjue, čime je platila školovanje svojim ćerkama, ima produkcijsku kuću i sada se zove Stela Tomson. Sve je počelo uslugom od 50 funti. Naime, Hju je zvao Crvena višnja i sviđao mu se njen crveni karmin i njena stopala. Proveli su nezaboravnih 20 minuta u kolima, dok im policija nije pokucala na prozor. Nakon toga Divajn je postala najtraženija prostitutka na svetu, a svi mediji želeli su da kupe njenu priču. Skoro dvadeset godina kasnije Stela ponovo priča o svom iskustvu sa Grantom, za kog kaže da se nikada neće smiriti jer nema samokontrolu i brzo mu dosadi jedna žena. Grant je tada kažnjen sa 1.180 dolara, dve godine uslovno, i naređeno mu je da ode na program edukacije o sidi.
Čarli Šin ne može ni bez droge, ni bez prostitutki. Nakon jednog mirnog perioda glumac se vratio porocima i kako pišu mediji po čitav dan provodi sa damama najstarijeg zanata. Zbog njegovog bahatog ponašanja prekinuto je snimanje serije "Dva i po čoveka". Njegov seksualni deo života počeo je upravo sa prostitutkom. U hotelskoj sobi imao je prvi seks u životu sa prostitutkom kojoj je platio ukradenom očevom karticom. Nakon toga je seks sa njom platio i rođaku.


– Rekao sam mu: "Ovo je očeva kartica, ti si sledeći". On je bio oduševljen. Sećam se da je to bila najbolja noć u mom životu – priznao je glumac.
Glumac, koji iza sebe ima tri braka i petoro dece, ne krije koliko voli žene.
– Ljudi misle da sam nitkov, gad i zavodnik, ali nisam. Ja samo volim žene – zaključio je Šin.
Na nastupu u Čikagu rekao je da je plaćao prostitutke jer nije imao na šta drugo da troši novac. Prostitutki je kupio novi automobil, a određenoj dami platio je plastičnu operaciju.

Bunga-bunga zabave
Političar koji je poznat po svojim aferama sa prostitutkama je svakako bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni. Naime, tužioci u Milanu su pre tri godine pokrenuli istragu sa ciljem da utvrde da li je ovaj medijski magnat plaćao za seks 17-godišnjoj Marokanki pod nadimkom Rubi, koja je prisustvovala zabavama u njegovoj vili. Tužioci su naveli da je Berluskoni imao seksualne odnose sa velikim brojem prostitutki. Međutim, Berluskoni je ukinuo apanažu devojkama koje su prisustvovale njegovim čuvenim žurkama. Tako devojke za pratnju iz Berluskonijevog okruženja više neće dobijati 2.500 evra mesečno, koliko su do sada zarađivale. One su dobijale ovaj mesečni džeparac i pošto je Berluskoni prestao da organizuje čuvene bunga-bunga zabave. Ova Berluskonijeva odluka dovodi se i u vezu sa otvaranjem istrage o njegovom uticaju na sudske svedoke. Dok je bio na vlasti, opozicija ga je optužila da je u rukama makroa i prostitutki, koji ga iskorišćavaju da bi sklopili unosne poslove. U jednom od transkripata iz 2009. godine zabeleženo je kako se Berluskoni hvali da se žene grabe da provedu noć sa njim.
– Bilo ih je 11, ali ja sam odradio osam, jer nisam mogao više – prenosi štampa Berluskonijeve reči.
Fudbaler 20-godišnji Francuz Ousmane Drame koristio je usluge prostituke kojoj nije hteo platiti u novcu, već joj je ponudio mobilni telefon. Nakon što je odbila, ukrao joj je torbu i pokušao pobeći na biciklu. Međutim, tada je počeo da ga juri transvestit, prijatelj prostitutke. Kada ga je stigao, nastala je tuča u kojoj je pomagač lošije prošao. Policija je uhvatila Dramea, koji je dobio prijavu, a klub za koji je igrao tada, italijanski Leće ga je suspendovao.

DRUGA STRANA MEDALjE
Super tata

Tom Henks i Rita Vilson u skladnom braku su od 1988. godine. Rita Vilson, rodom Grkinja, podučavala je Henksa kako da govori kao imigrant sa Balkana u filmu "Terminal", a Henks je pomogao Riti da producira film "Moja mrsna pravoslavna svadba". I Tom i Rita su vrlo konzervativni ljudi, a zbog supruge čuveni glumac je čak prešao u pravoslavlje. Uzorni suprug i roditelj je i Denzel Vošington. Ovaj glumac obustavlja svaki posao kad ga pozove bilo ko od članova porodice. Posle 31 godine braka sa glumicom i pevačicom Pauletom Pirson, s kojom ima četvoro dece, Denzel kaže da su mu uloge supruga i oca najvažnije.
– Ne merim bogatstvo milionima dolara koje sam zaradio snimajući filmove, već time koliko sam uspeo da paralelno sa glumačkim izgradim karijeru porodičnog čoveka – izjavio je jednom prilikom Denzel. – Pauleta je zapostavila karijeru da bih je ja gradio, i zbog toga gajim veliko poštovanje prema njoj.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here