EPA/Neil Hall
Fibi Voler-Bridž

Ako ste gledali popularne britanske serije “Broadchurch” i “Fleabag”, sigurno ste primetili mladu i talentovanu glumicu Fibi Voler-Bridž.

Gostujući u jednom TV šouu otkrila je da se zid, koji se pojavio u seriji “Fleabag”, a koji je prepun muških polnih organa, zapravo nalazi u njenoj kući.

– Da, oni su svi ovde, prave mi društvo. Zapravo, tu su privremeno dok ih ne premestim u kancelariju, a to ćemo kada se završi ovaj karantin i nadam se da će postati stalak za kape i šešire – rekla je glumica u emisiji “Graham Norton Show”.

– Ovo zapravo dočekuje ljude kad uđu u moju kuću – dodala je Fibi.

Ona je otkrila da živi sa sestrom i da su se saglasile da će taj zid tu biti privremeno, ali da su zbog karantina potpuno zaboravile na njega.

– Znaš ono kad staviš nešto u svoju kuću i onda o tome ne razmišljaš i potpuno zaboraviš da se nalazi tu, postane ti nevidljivo. Zaboraviš da imaš 12 ogromnih penisa na svojim ulaznim vratima. Dostavljač je došao pre nekoliko dana, otvorio je vrata, a ja sam potpuno zaboravila šta se nalazi iza. Trebalo je nešto da unese u kuću i tako je udarao po penisima dok je ulazio. Rekla sam: O, bože, žao mi je. A on me je samo pogledao mrtav ozbiljan i rekao: To je umetnost. Nikad se ne izvinjavaj zbog umetnosti – prisetila se ona.

1 COMMENT

  1. ovi organi su ispali iz mode
    jer sad industrija je napravilamali pink vibrator koji zena moze da nosi u svojim gacicamagde go se nalazi dljinski aktivator moze da ga aktivira i bingo ta malecki vibrato ali snazan vibrira u gacicama i uzrpokuje ovakove izraze lisa bas kukav ima ova dama na slici

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here