Promo
Vlasnici brojnih hitova: Van Gog

Zbog velikog interesovanja i na molbu rokenrolera koji bi na koncert grupe Van Gog u Beč došli iz drugih gradova, koncert se u istom prostoru, klubu Replugged, pomera sa četvrtka, na petak 3. jun.

– Ljudi radujemo vam se! Čeka vas set lista “Visokog napona” – poručuje Zvonimir Đukić Đule.

Dodaje da taj trenutak da ponovo sednu u kombi i krenu u gradove u kojima su bili nebrojano puta do sad, ponovo rađa u njima uzbuđenje

– Mi smo kao klinci sanjali da trajemo, ali nijednog sekunda se nismo nadali, niti radili na tome da to traje zauvek. Mi živimo muziku i muzika živi u nama. I nismo se odrekli našeg zvuka, ni stila. Od albuma do albuma smo se menjali, što je sasvim prirodno, jer smo odrastali i sazrevali. Pratili smo čula. Ponekad je to išlo protiv nas i mnogo bi nam bilo lakše da smo do sad napravili 10 pesama, kao što su to “Neko te ima noćas”, “Anđele moj brate”, ali svaki dan je dan za sebe. U Beču ćemo sigurno biti posebni i jedva čekamo energiju kluba. Radost mi je da još jednom pozovem publiku na rokenrol svetkovinu, koja će im svakako ostati u pamćenju. Taj nastup će biti drugačiji po mnogo čemu od svakog do sada koji se dogodio u ovom gradu, jer dolazak u Beč nam je jako važan kao da smo u Beogradu, Sidneju, Nujorku.

Roker ističe da su novi trendovi napravljeni da promešaju karte stilski.

– Nove trendove izmišlja industrija da ih prilagodi senzibilitetu mladog čoveka koji ponekad zna da zaluta, ali to su trenodvi koji kratko traju. Uvek iskrene pesme opstanu. Ne pamti se bend po tome kakve je gitare svirao, ili koju garderobu je obukao. Bend se pamti po pesmama.

Uz “Vesti” na koncert

Uz kupljenu kartu svaki posetioc će dobiti CD “More bez obala”, a majice na kojima će biti ispisani gradovi turneje biće u prodaji. Grupa Van Gog deli 3 puta po 2 karte, za najbrže čitaoce “Vesti”, koji se mogu javiti na telefon naše redakcije u prestonici Austrije, 069 912 082 768. Oni najsrećniji svoje ulaznice mogu preuzeti na ulazu kluba i uživati uz svoju omiljenu grupu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here