Aplaudiram Ričardu Grenelu i Donaldu Trampu za viziju i liderstvo u efikasnom omogućavanju funkcionalne normalizacije železničke povezanosti Kosova i Srbije. Sad je potrebno veliko finale – uzajamno priznanje, koje je Tramp precizno naglasio u dva pisma, napisao je na Tviteru bivši premijer Kosova i lider ABK Ramuš Haradinaj.

Haradinaj je tako reagovao posle jutrošnjeg potpisivanja Pisma o namerama za otvaranje železničkog saobraćaja ali i izgradnju auto-puta koji će povezivati Beograd i Prištinu, koje su u Minhenu potpisali predstavnici Srbije i Kosova.

Pismo je potpisano u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, specijalnog izaslanika predsednika SAD Ričarda Grenela i predsednika Kosova Hašima Tačija.

4 COMMENTS

  1. “uzajamno priznanje” Лудак! Коме је потребно шиптарско признање???

  2. Onog momenta kada priznamo Kosovo, gubimo sav kredibilitet kao narod i drzava i to zauvek. Nemačku su kao nacističku zemlju koja je počinila mnogo veće zločine od onih koji se pripisuju Srbiji podelili pp kazni, ali Demokratska Republika Nemačka nikada nije priznala SR Nemačku! Japan se nikada nije odrekao Kurilskih ostrva, Izrael se nikada neće odreći Jerusalima itd. Ako priznamo, nestaćemo kao narod i kao država. No, ako je to svima nama cilj, neka bude tako. Ali od mene nikada zeleno svetlo!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here