Foto: MN Press
Aleksandar Mitrović

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se direktno na Svetsko prvenstvo u fudbalu pošto je u poslednjem meču kvalifikacija pobedila u gostima Portugaliju sa 2:1 posle totalnog preokreta i gola Mitrovića u 90. minutu.

Posle meča heroj Srbije je sa puno emocija istakao da je ovo velika pobeda za ceo tim.

– Ne znam odakle da počnem. Što bi rekli, ‘oće čuka da mi stane. Ovo je jedna velika pobeda. Ovde smo došli da igramo fudbal, nadigrali smo Portugaliju i na kraju smo zasluženo slavili – istakao je Mitrović i dodao:

– Vratilo se za Škotsku sa kamatom. Kada si pošten, kada radiš, sve se vrati. Igrali smo sa jednim velikim samopouzdanjem. Stvarno smo svi presrećni zbog nas, a još više, zbog cele nacije. Znamo kolio smo sreće i radosti doneli ljudima. Ne mogu da nađem reči da opišem, sreću, radost i ponos. Plakao bih, smejao bih se i osećam ponos.

– Mi smo pričali pre utakmice. Šta god da bude, i znamo šta hoćemo. verovali smo u ono što radimo, verovali smo u ono što selektor traći od nas. Izdominirali smo svih 90. minuta i na kraju slavili. Ja sam dao gol, ali ekipa i atmosfera koju imamo, selektor, ljudi koji rade u savezu, oko saveza, portparol svi su bili sjajni. Ne sećam se da je ovako bilo.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here