wikipedia/Richard Broekhuijzen
Matija Buena

Britanska pevačica Matija Buena šokirala je javnost svojim objavama na Instagramu koje optužuju najpoznatije i najbogatije da su izvršavali krimogene radnje, a neki iskazi su toliko suludi, da je morala odmah da ih obriše.

Pevačica je podelila sa svojim pratiocima da je Hilari Klinton “rezala dečija lica kako bi ih nosila na svojoj glavi kao masku”, i kako su mnogi poznati deo pedofilskog lanca iz afere “Pizzagate”.

Takođe dodaje da se niko ne bavi ovim pitanjima jer, kako navodi, “svi pokušavaju da nam skrenu pažnju sa toga pandemijom”.

“Zašto niko ne zna da nije uvažena žalba Hilari Klinton povodom slučaja sa 600.000 mejlova o zlostavljanju dece, trgovini ljudima i mučenju, i da mora da se pojavi na sudu u septembru?”, napisala je ona.

U martu je federalni sudija naredio Klinton da svedoči zbog tužbe koja se odnosi na njenu upotrebu privatnog računarskog servera e-pošte za službeni posao dok je radila kao državni sekretar u Obaminoj administraciji, na šta je Klinton uložila žalbu.

Međutim, ne postoje dokazi koji ukazuju na to da su mejlovi imali sadržaj o “zlostavljanju dece, mučenju i trgovini ljudima”, a istraga FBI-ja utvrdila je da preko 100 mejlova sadrži tajne podatke.

Matija je potom podelila neobičnu lažnu vest koja govori da se Hilari Klinton sudilo zbog rezanja devojčicinog lica i nošenja iste kao maske, a takođe spominje i Obamu i Bila Gejsta kao i “mnogo drugih sa novcem i moći”.

“Govorite mi da sam luda, a koliko ćete biti besni kada shvatite da sam u pravu”, napisala je pevačica. Takođe tvrdi da je Stiven Spilberg navodno “pogubljen prošle nedelje”, ali i da su voditelji Džimi Kimel, Opra ali i Elen Dedženeres deo afere “Pizzagate”.

“Mislite da sam luda, ali ja vidim šta se dešava, samo vi nastavite da verujete drugim ljudima”, napisala je pevačica u poslednjoj objavi, prenosi britanski “Miror”.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime