Huliganski rat u Vukovaru: Tukli se Bed Blu Bojsi, Delije i Grobari, hrvati pišu da su Srbi isprovocirali sukob (VIDEO)

0

VIDEO: RAT BBB-a PROTIV ‘GROBARA’ I ‘DELIJA’ U VUKOVARU! Srbi napali obitelj vođe hrvatskih navijača! Uvezeni ‘Grobari’ i ‘Delije’, uz pomoć lokalnih Srba, danas su, kukavički, napravili ‘sačekušu’ supruzi i djetetu jednog od vođa BBB-a u Vukovaru, javlja pouzdani izvor Bujice iz Grada heroja: “Nasred ulice prepriječili su im put, što je ravno pokušaju otmice, vrijeđali ih i psovali, verbalno ih napali!” Nakon toga je uslijedila reakcija, Bad Blue Boysi su krenuli u pomoć obitelji svoga prijatelja, intervenirala je i policija, a sukobi još uvijek traju…Izvor iz Vukovara potvrdio nam je još jednu skandaloznu informaciju; tijekom održavanja predizbornog skupa Pupovčeva SDSS-a, prije nekoliko dana, u Borovu Naselju potrgana je hrvatska zastava… OPŠIRNIJE SUTRA U BUJICI!

Gepostet von Velimir Bujanec am Donnerstag, 18. Juni 2020

 

Huligansko-navijačka tuča uznemirila je Vukovar, ali i ceo region jer su ponovo obesni mladići pravili haos.

Naime, navijači Partizana i navijača zagrebačkog Dinama, pišu hrvatski mediji, sukobili su se u Vukovaru, i bilo je žestoko.

Mediji u Srbiji dodaju da je među “zaraćenim” stranama bilo i navijača Crvene zvezde.

Sa druge strane, hrvatski portal 24sata.hr navodi, pozivajući se na izvore sa mesta događaja, da su navijači Partizana prvo verbalno napali Hrvata koji je u tom trenutku šetao sa suprugom i detetom nakon čega je došlo do tuče.

– U četvrtak predveče haos u Vukovaru. Potukli su se pripadnici dve navijačke grupe, Dinamovi Bed Blu Bojsi i navijači Partizana koji se zovu Grobari. Potvrdio nam je to portparol PU Vukovarsko-sremske Dragoslav Živković – javlja 24sata.hr.

Do tuče je došlo oko 19 sati u Ulici Vijenac kneza Branimira, potvrđeno je iz vukovarsko sremske policije, uz informaciju da su dvojica mladića završila u bolnici.

– Policija je bila brza, priveli su 20 do 25 ljudi, za ostalim učesnicima tragaju – rečeno je iz policije.

– Veći broj navijača je pod nadzorom, svi su identifikovani i trenutno policija traga za ostatkom koji je pobegao.

Navijači su se inače sukobili blizu ugostiteljskog objekta, a policija je, prema rečima svedoka, brzo stigla na mesto događaja.

– Poslednjih mesec i po dana naši službenici patroliraju Vukovarom kako bi sprečili ovakve situacije. Odmah smo reagovali i sprečili da dođe do većih nevolja. Ovakve stvari nećemo dopustiti u našem gradu – izjavio je Živković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here