Horoskop za četvrtak, 17. jul 2014. godine

0

OVAN
Iako ste u prilici da napravite mali predah, vama nešto ne da mira i konstantno ste mislima usmereni na posao. Vreme je da se opustite.
SAVET: budite odlučni.

BIK
Može vas zabrinuti ponašanje osoba za koje ste mislili da vas vezuje prijateljstvo. Posvetite više pažnje porodici jer vam je ona važnija.
SAVET: ne opterećujte želudac.

BLIZANCI
Možda ćete dobiti informacije koje će za vas biti potpuno neočekivane. Pre nego što izvedete zaključak, još jednom proverite verodostojnost.
SAVET: iskoristite svoju taktičnost.

RAK
Uvukli ste se u svoj svet i ako uskoro nešto ne preduzmete, savladaće vas melanholija i samosažaljenje. Niko vam ne može pomoći ako vi to ne želite.
SAVET: smanjite unos slatkiša.

LAV
Krajnje je vreme da se posvetite porodici i osobama sa kojima ste emotivno povezani. Zaboravite na razmirice i uživajte u druženju.
SAVET: budite požrtvovani.

DEVICA
Voljenoj osobi je potrebna vaša pažnja, a vi ste ne snalazite ni sa svojim potrebama. Ako manje analizirate, možda ćete uvideti da problem nije nerešiv.
SAVET: obuzdajte svoj egoizam.

VAGA
Muči vas tenzija, a ne znate odakle taj osećaj dolazi. Osim loše prospavane noći, nemate drugi razlog koji bi bio opravdanje za takvo neraspoloženje.
SAVET: pojačajte fizičke aktivnosti.

ŠKORPIJA
Nezadovoljni ste i zabrinuti poslovnom situacijom, pa se taj strah prenosi i na odnose s porodicom. Ne kvarite šansu za predah i mali odmor.
SAVET: više se odmarajte.

STRELAC
Dobro raspoloženje preti da preraste u euforiju, naročito ako se nađete u krugu ljudi koji vas svojom veselošću još više rasplamsavaju.
SAVET: čuvajte se povrede.

JARAC
Položaj planeta ne olakšava pesimizam koji vas je obuzeo. Nema potrebe za prevelikom brigom jer su teškoće prolaznog karaktera.
SAVET: ne dramite.

VODOLIJA
Imate priliku da prisustvujete zabavi na kojoj su i osobe iz vašeg poslovnog okruženja. Spojite lepo i korisno i poboljšajte odnose sa njima.
SAVET: iskoristite priliku.

RIBE
Ubeđujete partnera da ste bili primorani na neke postupke, a to njemu zvuči kao jeftino opravdanje. Bolje ćete proći ako sve prećutite.
SAVET: budite štedljivi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here