Horoskop za četvrtak, 20. novembar 2014. godine

0

OVAN
Prihvatite tuđe sugestije jer sve što danas budete počeli, dugoročno će biti isplativo. Pobedite pesimizam i bez oklevanja reči sprovedite u delo.
SAVET: budite odlučni.

BIK
Predstoje vam primamljive ponude kojima vam neko obećava veliki dobitak. Ukoliko se brzopleto zaletite, preti vam finansijski gubitak.
SAVET: budite umereni u svemu.

BLIZANCI
Uznemiriće vas novosti, ali vi im nemojte pridavati veliki značaj jer je reč o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaše radno mesto je stabilno.
SAVET: moguću alergiju izbegnite dijetom.

RAK
Na neobičan način pokazujete blagonaklonost voljenoj osobi. Jasno joj dajete do znanja da vas ništa neće sprečiti u nameri da budete zaljubljeni i srećni.
SAVET: izbegavajte tešku hranu.

LAV
Spremni ste da odustanete jer se stvari odvijaju sporije u odnosu na vaše želje. Provedite dan u krugu prijatelja, provod može prerasti u veliko emotivno zadovoljstvo.
SAVET: više se odmarajte.

DEVICA
Previše ste obaveza preuzeli na sebe. Na vreme izmenite planove za danas jer se sve možete završiti neuspehom što će proizvesti veći gubitak.
SAVET: budite realni.

VAGA
Stiže vest koju ste dugo očekivali. Iako je onako kako ste želeli, jedan detalj kvari sve i u vama budi sumnju zbog koje ćete celu zamisao dovesti u pitanje.
SAVET: ne zalećite se.

ŠKORPIJA
Prisustvujete razgovoru u kome se raspravlja o nečemu što je vama nepoznato. Pažljivo slušajte jer do vas može stići dragocena informacija.
SAVET: budite skoncentrisani.

STRELAC
Novčani priliv koji vam pristiže, može nakratko popraviti finansijsku situaciju koja je već neko vreme loša. Pripazite, slede vam i neplanirani troškovi.
SAVET: budite štedljivi.

JARAC
Bezrazložno brinete da ćete povrediti voljenu osobu. Ukoliko sve saopštite ljubazno i sa puno topline, vaše reči će naići na odobravanje.
SAVET: više se krećite.

VODOLIJA
Povoljan trenutak za realizaciju projekta i prilika za potpisivanje novog ugovora. Imate velike planove i ovo je jedan korak bliže cilju.
SAVET: budite odlučni.

RIBE
Priliv energije koji ćete danas osetiti koristiće da dovršite sve ono za šta ste u proteklom periodu mislili da nemate snage. Malo neraspoloženje je prolazno.
SAVET: ne dramite.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here