I direktor Granda na Farmi!?

0

Ukoliko Saša Popović prihvati ponudu, organizatori nameravaju da pozovu i pevača Dragana Kojića-Kebu, sa kojim se Popović decenijama druži

 

Producenti rijaliti-šoua Farma pregovaraju sa direktorom "Grand produkcije Sašom Popovićem da se 13. marta useli na Pinkovo seosko imanje i vrlo je moguće da će on biti jedan od 14 novih farmera.

 

Među potencijalnim učesnicima Farme su i zvezde Granda Milena Ćeranić, Nemanja Stevanović i Darko Lazić, folk pevačice Zorica Brunclik i Zorica Marković, lider grupe Luna Čeda Čvorak, kao i bivše pevačice grupe Tap 011 Goca Tržan i Ivana Peters.

Pominju se i Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, glumica Mirka Vasiljević…

Prema saznanjima "Pressa", u poslednja tri dana organizatori intenzivno pregovaraju sa Sašom da se pojavi u Pinkovom šouu, a on se već pohvalio saradnicima da će biti farmer.

 

Kad su ga prvi put pozvali, Popović se samo nasmejao njihovoj ponudi i ljubazno ih odbio, rekavši da ne može da ostavi "Grand" na cedilu. Međutim, njegova supruga Suzana Jovanović i prijatelj i producent Žika Jakšić ubedili su ga da nema razloga za brigu i da će „Grand" zapravo profitirati ako prihvati ponudu, rekao je za "Press" izvor blizak organizatorima, koji je insistirao na anonimnosti.

 

Ako prihvate njegove uslove, koji se drže u strogoj tajnosti, Popović je odlučio da posle Grand festivala (4-6. mart) spakuje kofere i preseli se na seosko imanje.

 

"Sale se već pohvalio saradnicima da priprema veliko iznenađenje za Farmu. Uz zagonetan osmeh mnogima je rekao da će se zaprepastiti učesnikom kojeg će ‘Grand’ poslati u ovo rijaliti-takmičenje. Samo nekolicini je otkrio da bi zapravo on trebalo da bude takmičar", rekao je izvor "Pressa".

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here