Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde ovog četvrtka sastaju se sa Panatinaikosom u meču koji bi mogao da preokrene stanje stvari u Evroligi. Nakon sasvim dobrog starta, tim Dejana Radonjića upao je u niz neuspeha i pobeda mu je neophodna kako bi se vratio u trku za plej-of.

Jedan od igrača u koje se navijači uzdaju je Stefan Lazarević. Momak koji je u tim došao na početku takmičarske godine iz Genta istakao se svojom borbenošću, što su pristalice Zvezde umele da nagrade.

Teško podnosi poraze, pre svega zbog toga što na svakom meču ulaže i previše energije. I sam kaže da to nekada nije baš najnormalnije.

– Teško podnosim poraz i to ide u neke krajnosti koje možda i nisu u granicama normale. Imam glad za pobedom, a stvarno volim da pobeđujem i to je najlepši osećaj. Individualni učinak nije važan, taj osećaj kada pobediš kao tim je nešto što ispunjava. Doživeo sam to na pravi način u pripremnim utakmicama, na turniru u Minhenu gde sam prvi put u prilici bio da igram u kontinuitetu protiv igrača i ekipa koji su na najvišem nivou. Osećaj pobede nad njima je nešto što ispunjava. Kakav god bio, u tim trenucima moraš da daš maksimum i to je poenta svega. Pobeda je nešto najlepše u sportu ili bilo kom drugom segmentu života – podvukao je Lazarević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here