Prihvatite i negujte vaš beli ten i zapamtite da je beli ten nežan i poput šećera i mleka.

Kako bi vaša koža ostala elastična, sjajna i bez bora, potrebne su vam hidratantna krema i krema s visokim zaštitnim faktorom. I jednu i drugu nanosite barem 2 puta dnevno. Za blistav i svež ten, koristite dnevnu kremu na bazi gela. Ona će dati vašoj koži sjaj i svežinu.

Ukoliko imate problema s crvenim mrljicama na licu, nabavite dobar prajmer koji će omogućiti da puder bolje prijanja te da koža izgleda potpuno savršeno.

Bledi ten sa tamnim podočnjacima nikad ne izgleda dobro, te je zato važno da pronađete dobar korektor i da naučite pravu tehniku za njihovo prikrivanje. Uvek koristite tečni korektor koji se ne uvlači u bore, a bojom premažite celi deo od podočnjaka pa do pola obraza, u obliku trougla. Pre korektora hladnu kašiku prislonite na podočnjake kako bi vam se vratila svežina, pa namažite antirid.

Nijanse pudera, bronzera i rumenila birajte mudro. Rozikasta rumenila, kao i ona u boji breksve idealna su za devojke sa bledim tenom. Ne birajte previše tamne i jake pudere i bronzere, što važi i za karmine. Svetlije nijanse osvežiće vaš prirodni izgled.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here