Ipak radi operativni centar AMSS-a

0

Ako vam stane automobil na putu, pozovite AMSS
 

"Operativni centar AMSS nije radio zbog sabotaže od strane grupe lica koja je neovlašćeno upala u prostorije Operativnog centar AMSS. Posle upozorenja službe obezbeđenja AMSS, da napuste prostorije, navedena grupa je oborila sistem AMSS i napustila prostorije", navedeno je u saopštenju generalnog sekretara AMSS.

 

Prema ovom saopštenju, cilj "njihov cilj je da zajedno sa grupom radnika iz sistema nezakonitim akcijama protiv AMSS privuku pažnju javnosti, radi preotimanja ovog udruženja o čemu je javnost već upoznata. Protiv svih ovih lica koja preduzimaju nezakonite aktivnosti i lažno se predstavljaju, AMSS će podneti krivične prijave."

 

Prestankom rada Operativnog centra domaći i strani vozači ostaju bez informacija o uslovima saobraćaja, kao i bez mogućnosti za pomoć u slučaju nezgode.

 

Prema rečima radnika AMSS-a, pritisak smenjenog rukovodstva postao je neizdrživ kada je u prostorije Saveza i operativnog centra ušlo nepoznato privatno obezbeđenje, prenose beogradski mediji.

 

Aleksandar Nikačević je sa mesta generalnog sekretara smenjen na dve vanredne skupštine AMSS, a kao razlog navedene su njegove "kriminalne radnje i delovanje", koji traju više godina.

 

Na zahtev radnika, Nikačević je pre nekoliko dana u Agenciji za privredne registre prvo bio izbrisan kao ovlašteno lice, da bi istog dana to rešenje poništeno.

 

AMSS već nedeljama radi u uslovima štrajka, uz minimum rada. Za ponedeljak je najavljen novi protest zaposlenih iz cele Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here