Isinbajeva spremna za Tokio 2020 – u streljaštvu (VIDEO)

Podešavajući oko na strelištu, proslavljena ruska atletičarka, koja je i oficir ruske vojske, u šali poručuje da ima nišan i za Letnje olimpijske igre dogodine.

Jelena Isinbajeva (36) ostavljala je poklonike sporta bez daha višestruko obarajući svetske rekorde u skoku motkom. Bila je trostruka svetska prvakinja (2005, 2007, 2013), a olimpijska pobednica 2004. u Atini i 2008. u Pekingu. U Londonu 2012. osvojila je bronzu.
Po završetku karijere, pre tri godine, posvetila se podizanju kćerke Eve, koja je rođena 2014. Slobodno vreme koristi za lična zadovoljstva. O tome se povremeno pohvali ljubiteljima na Instagramu, a kako da ne i u svojoj veštini koja nije atletska.
Ona i dalje nišani visine. Na jednom strelištu ogledala se u gađanju letećih meta. Pogodivši jednu iz sačmarice, oduševljenje joj je bilo toliko da je već izrazila spremnost da u trapu učestvuje i na Igrama u sledeće godine.
„Tokio me čeka“, potpisala je video-snimak, a na istom strelištu oprobala se i iz pravog pištolja. Ništa čudno. Pa ona je oficir ruske armije.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime