Kosovo online

U Leposaviću je danas oko podne na zgradi Centra za socijalni rad postavljena tabla “Republika Kosovo”, kao i na ulaznim vratima u zgradu opštine, a sa jarbola ispred opštinske zgrade skinute su zastave Srbije i Ujedinjenih nacija.

Sa jarbola je skinuta i zastava opštine Leposavić.

Podsetimo, u ponedeljak je predata peticija za smenu gradonačelnika Ljuljzima Hetemija. Prikupljanje potpisa građana Leposavića za smenu gradonačelnika počelo je 17. januara, a završeno 20. januara, kada je prikupljeno više od 20 odsto potpisa birača ove opštine.

Kosovo onlajn je 24. decembra prošle godine otkrio da su u Leposaviću, u kancelariju Unmika, upali aktuelni opštinski službenici u administraciji gradonačelnika Hetemija i uklonili tablu Unmika, iako su shodno Konvencijama o privilegijama i imunitetima Ujedinjenih nacija koju je Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila 13. februara 1946. godine u Njujorku, prostorije Ujedinjenih nacija nepovredive.

Sada je ispred opštinske zgrade uklonjena i zastava Ujedinjenih nacija.

1 COMMENT

  1. Sve je to Vucic dogovorio Ali ne priznaje Kosovo. Oni rade sta hoce ,mi da cutimo jer smo tada najjaci a kad su on I njegova deca u pitanju samo KUKA I podguzne muve ga brane.
    Ne znamo od toga jer ni jedan slucaju ugrozavanja njegove porodice nije resen. Nije resen jer je to njegove scenario.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here