Tanjug/AP
Ivanka Tramp

Ivanka Tramp već dugi niz godina održava vitku i zategnutu figuru, a jednom prilikom je i otkrila kako postiže željene rezultate.

Ivanka se budi u pola šest ujutru, kako bi meditirala, a onda sledi i osveženje – velika čaša vode sa limunom. Nakon toga, kaže Ivanka, pije šolju kafe.

– Volim da ustanem pre dece da obavim sve što želim, a onda imam vremena da se potpuno fokusiram na njih. Meditacija je jedna od najvažnijih stvari koje radim svaki dan. Meditiram 20 minuta, dva puta dnevno. Ponekad propustim poslepodnevnu meditaciju, ali jutarnju nikad – rekla je jednom prilikom Ivanka.

Grčki jogurt, ovsena kaša i bobičasto voće je osnovni doručak za celu porodicu.

“Ako deca odaberu ovsenu kašu, izvadim razne vrste dodataka, poput čia semenki, bobičastog voća, semenki lana, cimeta, oraha i badema, a deci onda dam da ukrase svoju činiju kako žele”.

Ivanka je za Eat This, Not That! priznala da se pre trudnoće loše hranila. Ugljene hidrate je jela tri puta dnevno, obično u obliku testenine ili pice. Sada sledi raznoliku i uravnoteženu ishranu i izbegava prerađene ugljene hidrate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here