Iza salona za erotsku masažu krije se prostitucija?

0

Postoji sumnja da se iza salona za erostke masaže krije pravo leglo prostiticije
 

"Tužilaštvo je podnelo zahtev policiji za pružanje potrebnih obaveštenja u pravcu utvrđivanja postojanja krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije, koje predviđa Krivični zakonik", rekao je Jakovljević za portal Autonomija (www.autonomija.info).

 

Prema podacima novosadske policije, u toku ove godine otkriveno je ukupno 163 prekršaja u vezi sa odavanjem prostituciji u Novom Sadu.

 

Portal Autonomija je naveo da se sve veći broj žena i devojaka "nudi" u blizini magistralnih puteva, ponajviše u okolini mesta Kać kod Novog Sada, dok ih iz neposredne blizine kontrolišu i nadziru njihovi podvodači.

 

Pre nekoliko godina policija je na ovoj ruti pronašla i devojčicu od 13 godina, navela je Autonomija.

 

Taj portal je naveo i da u Novom Sadu posluje i salon koji nudi relaks, sportsku, kraljevsku, čokoladnu, erotsku i druge vrste masaže, što je jedan od mnogih salona koji oglašavaju takve, ali i otvorene seksualne ponude.

 

Cena relaks masaža u kombinaciji sa masažom intimnih delova tela, odnosno polnog organa "do vrhunca" u ukupnom trajanju od 30 minuta je 2.400 dinara.

 

Senzualna masaža za parove traje oko dva sata i sadrži masažu čitavog tela za oboje, uključujući i intimne delove "do vrhunca", a salon kome nije navedeno ime "gostuje" dva dana u nedelji i u Beogradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here