Youtube/Janjus Official
Marko Janjušević

Marko Janjušević Janjuš vratio se u rijaliti kuću u Šimanovcima, pa teška srca progovorio i o svemu što je do sada priređivao supruzi Eni. Aneli Ahmić, s kojom je on poslednjih dana u zategnutom odnosu, uputila joj je izvinjenje, ali Janjuš i da je hteo nije mogao da sakrije koliko su ga tek njene uvrede na Enin račun dotukle.

– Da mi se spominje ćerka i majka moje ćerke, kako god da okreneš, ona je žena koja nema veze sa ovim. Tri, četiri godine je u paklu zbog mene. Desile su se ružne stvari… – pričao je on, trudeći se da ne zaplače poput deteta.

Potom je nastavio svoje izlaganje rečima:

“Baš je ružno!”

– Tu sam ženu povredio, imam krivicu, bar nemoj da je spominješ. I onda dođe do te situacije i kažeš mi katastrofalne reči. Takođe i ja, da se razumemo, možda su to teže reči od onih što sam ja rekao, ali nisam ni u snu pomislio da to mogu da izgovorim. Ne opravdavam da sam ja tebi više ili ti meni, ružno je kako god. Baš je ružno. Ovo mi je bio najteži dan za sve godine u rijalitiju – iskren je bio Janjušević.

Javno izvinjenje Aneli Ahmić

Pošto se Marko vratio u “Zadrugu 7 Elitu”, Aneli je priznala svoj deo krivice, pa uputila i javno izvinjenje Eni. Takođe, istakla je kako smatra da bi njih dvoje trebalo na neko vreme da se razdvoje, zbog svega što se desilo.

– Bolje je da se sklonimo jedno od drugog, nego da neko izlazi iz kuće. Otkako je izjavio neke stvari, deset ljudi je skočilo na mene, ovde nema krivca, krivi smo ja i Janjuš – rekla je, pa je onda nastavila o njihovom odnosu u toaletu.

– Istina je, pričali smo o tome, ali nije se desilo, nismo bili sto odsto sigurni da li to da napravimo, strast i želja su velike. Rekao je da je razveden i da ima korektan odnos sa ženom, kasnije mi je rekao da je sa ženom izgladio odnose i da ne zna šta radi, da ne zna šta će, da voli svoju ženu – nabrajala je, pa se onda izvinila Eni.

– Ovim putem se izvinjavam Janjušu i majci njegovog deteta – izgovorila je, nakon čega je tišina progutala Belu kuću.

Janjušević ju je sve vreme samo pažljivo slušao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here