ATAImages
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac se oglasila danas na svom nalogu na Instagramu, te čestitala svom ocu Dragoljubu rođendan.

Međutim, njena čestitka je, one koji su je videli, mnoge i raznežila, ali i nasmejala.

– Ćale moj, srećan ti rođendan. Hvala na svemu, što si moj zaštitnik celog života, hvala što ličim na tebe, a ne na mamu. Hvala što Keti učiš da bude fudbaler, hvala što si najbolji tata i deda na svetu. Volim te i krećem na Salaš da vam pomrsim konce pa da se svi porodično posvađamo kako nam i priliči – napisala je Nataša.

Proteklih dana je pevačicina majka bila hit u javnosti zbog izjava o ćerki, a pogotovo onoga što je rekla u jednoj emisiji.

– Zameram joj na tim halterima, voli da se razgoliti, grudi da razgoliti, tur da razgoliti, ali nema razloga. Dosta su ljudi videli, već 20 i kusur je ona na sceni i stalno to gledaju, daj da vide nešto drugo. Pesmu volim da joj pohvalim, kod oblačenja uvek imam neku zamerku, imam nekad i kod pevanja, ali ona kaže da to tako treba, kad je to već snimljeno šta je tu je, ali imam pravo da kažem svoje mišljenje – priča ona i otkriva kako Nataša reaguje na kritike:

– Ona ne prihvata kritiku, ume da se okrene i ode, a pita me, kad me već pita, ja ti kažem. Kažem joj šta mi se ne dopada kao gledateljki, a kao i majci. Ne volim kada je provokativno obučena, ali ona kaže to tako mora – rekla je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here