Printscreen
Jelena Kostov

Pevačica Jelena Kostov među prvima je počela da nastupa čim je to bilo moguće, nakon više od godinu i po dana, koliko je trajala pauza zbog pandemije koronavirusa.

Pored novih pesama, planira i da otputuje na odmor sa suprugom i sinom, a priznala nam je i da joj je želja da prošire porodicu.

– Previše se ružnih stvari desilo na globalnom nivou u poslednje vreme, ljudi dugo slušaju neke loše vesti, volela bih da svi počnemo da pričamo o nekim pozitivnijim stvarima. Meni je prijao ovaj prinudni odmor. Dosta vremena sam provela kod svojih u Dimitrovgradu. Mnogo sam vezana za svoju porodicu, otkad sam počela da radim non-stop sam nastupala i imala sam dosta posla, ali je nekako porodica uvek trpela.

Mnoge tvoje kolege uveliko zakazuju nastupe, ti si već imala jedan. Da li si ih zakazala još?

– Pevala sam pre nekoliko dana na svadbi fudbalera Aleksandra Mitrovića, bilo je zaista prelepo. Vidi se da je narodu falilo veselja, svi su pevali i igrali od početka do kraja. Nastupe sam počela da zakazujem, videćemo kada će i kako će to sve da zaživi.

Da li ćeš ove godine ići na odmor s porodicom?

– Kao i svi, i ja sam željna mora, uživanju na plaži i suncu… Definitivno bih volela da ove godine odemo na letovanje i da uživam na plaži, sve zavisi da li će nam uslovi zbog pandemije to dozvoliti.

Imaš jedno dete, planiraš li uskoro da se ponovo ostvariš u ulozi majke?

– Srećno sam udata četiri godine, uživam sa svojim sinom i suprugom. Za mene nema ničega lepšeg nego gledati dete kako odrasta. Naravno, volela bih da se ostvarim kao majka i po drugi put.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here