AP Photo/José Luis Villegas

Košarkaši Denvera pobedili su noćas na gostovanju ekipu Sakramenta sa 113:106, i tako su ostvarili petu uzastopnu pobedu u NBA ligi.

Sakramento je tokom druge četvrtine vodio sa 44:24, ali su gosti već do kraja poluvremena prišli na jednocifrenu razliku.

Tim iz Kolorada pitanje pobednika rešio je serijom 8:0 u poslednjoj četvrtini posle čega su došli do prednosti 104:96.

Majkl Porter džunior je za goste postigao 30 poena (19 u prvom poluvremenu), uz šest skokova, Džamal Marej je upisao 25 poena, sedam asistencija i pet skokova, dok je srpskom centru Nikoli Jokiću nedostajao jedan skok za novi tripl-dabl.

On je u pobedi svog tima zabeležio 20 poena (14 poena u trećoj deonici), 11 asistencija, devet uhvaćenih lopti i jednu ukradenu loptu.

Sakramento je bio oslabljen pošto zbog povrede nije igrao litvanski centar Domantas Sabonis, a zbog korona virusa tim nije vodio trener Majk Braun.

U timu iz Kalifornije bolji od ostalih je bio Dearon Foks sa 26 poena, Kevin Erter je dodao pet poena manje, a Harison Barns je zabeležio 13 poena i osam skokova.

Denveru je ovo bila osma pobeda u poslednjih devet mečeva i sada na prvom mestu Zapadne konferencije imaju skor 22/11, dok je Sakramento sedmi sa 17 pobeda i 15 poraza.

Dva tima se ponovo sastaju u Sakramentu već naredne noći.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here