pixabay.com
Kolumbijski vojnici

Kolumbija želi da se pridruži BRIKS-u kao punopravna članica, a njenu kandidaturu će promovisati brazilska Vlada, navodi se u zajedničkom saopštenju predsednika Kolumbije i Brazila.

“Predsednik Kolumbije Gustavo Petro izrazio je zainteresovanost za to da njegova zemlja što pre uđe u BRIKS kao punopravna članica, a predsednik Brazila Luis Injasio Lula da Silva pozdravio je tu inicijativu i obećao je da će promovisati kandidaturu Kolumbije“, navodi se u dokumentu koji je objavljen na sajtu Ministarstva spoljnih poslova Brazila.

Od 1. januara 2024. godine nove punopravne članice BRIKS-a su, pored Brazila, Rusije, Indije, Kine i Južnoafričke Republike – Egipat, Iran, UAE, Saudijska Arabija i Etiopija.

6 COMMENTS

    • Da , što pre !!! Pre nego nam EU (erotska unija) inficira pravoslavlje i uvali neproduktan model porodice protivnu Hrišćanstvu !!!

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here