Kad Medvedev dođe, Beograd će stati

0

 

Dmitrij Medvedev ne zahteva, ali protokol nalaže, da ne vozimo trotinete, bicikle, automobile, autobuse, kamione i ne koristimo noge u prestonici Srbije na dan posete ruskog predsednika u utorak 20. oktobra

"U zavisnosti od protokola posete, u određenim vremenskim intervalima ulice će biti zatvorene za saobraćaj, ali i pešake", izjavio je načelnik Uprave policije za Beograd Slobodan Vukolić ističući da su sve predviđene mere u skladu sa svetskim standardima prilikom posete ličnosti takvog ranga.

Vukolić je apelovao na Beograđane da budu strpljivi u pogledu mera koje će Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) preduzeti i savetovao im da koriste alternativne saobraćajne pravce i vozila javnog gradskog prevoza kako bi bile izbegnute gužve.

Načelnik je napomenuo da MUP osim sa GSP "Beograd", sarađuje i sa drugim gradskim službama, Javnim komunalnim preduzećem "Parking servis" i inspekcijskim službama. U pojedinim delovima Beograda, građani će dobijati obaveštenja da pomere vozila sa kolovoza, a po potrebi će i dizalice "Parking servisa" prevoziti do svojih odredišta vozila koja budu smetala.
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here