Kako od lošeg ljubavnika napraviti dobrog?

0

Za sve postoji rešenje. Ako treba, igrajte se učiteljice
 

Prebrzo doživljava vrhunac – Rešenje ovoga problema nudi seksolog i autor knjige "The Big O: Orgasms: How to Have Them, Give Them, and Keep Them Coming", Li Pedžet. "Pobrinite se da vi kontrolišete situaciju i određujete brzinu pokreta. Za vreme seksa budite vi gore, pa malo usporite ritam."

Seks guru Ejmi Levin tvrdi da "katastrofe u krevetu’" uopšte nisu katastrofe i savetuje: "Najčešće te situacije uopšte nisu katastrofalne već nude mogućnosti da isprobate razne načine koji će vas dovesti do boljeg i strastvenijeg seksa."

Ne može da postigne erekciju – "Pojačajte stimulaciju, to znači više rada rukom, ustima i malo lubrikanta. Ukoliko to ne upali, prebacite se na neki drugi deo njegovog tela jer poslednje što želite da postignete je da povećate njegovu nervozu i nesigurnost", savjetuje Ejmi Levin.

Loše se ljubi – Bacite se na seksi igricu ljubljenja – pokažite poljubac, a zatim zatražite da vas kopira. "Prvo mu lagano sisajte donju usnu, zatim ga poljubite jezikom, pa svoje usne zadržite na njegovim. Posle toga zatražite da vas kopira, a zatim to sve ukomponujte u savršeni poljubac", savetuje Ejmi Levin.

Zaspi odmah posle seksa – "Umesto uživanja u seksu uveče, posle kog se on okrene na drugu stranu i zaspi, vodite ljubav ili praktikujte seks na brzaka u vreme kada znate da ne može sebi da priušti spavanje. Prepustite se strasti ujutru čim se probudite – tada sigurno neće zaspati", savetuje Levinova.

Preskače predigru – "Ponašajte se prema njemu kao prema plesnom partneru, pa ga povedite na mesta na koja želite", savetuje Ejmi. "Dodirujte ga na način na koji želite da on vas dodiruje, pa zatražite da vas prati."

Loše mu ide oralni seks – Nemojte očekivati da iz prve može da pronađe sve vaše osetljive tačke. Ukoliko nikako ne uspeva da vas zadovolji oralnim seksom, pokažite mu šta radi pogrešno, a šta dobro, pa mu recite šta želite. Vrlo brzo posle toga, zadovoljstvo ne bi trebalo da izostane.

Ispušta čudne zvukove – Znoj, stenjanje i uzdasi nešto su što se može očekivati za vreme seksa, ali ukoliko su zvukovi koje vaš partner proizvodi toliko čudni ili glasni da vas ometaju, možda bi trebalo da preduzmete nešto. Pokušajte da pojačajte muziku. Ukoliko to ne uspeva fino popričajte.

Dosadan je – Zajedno odaberite knjigu koja sadrži seksi trikove, poze i seksi igračke, pa diskutujte o onome šta vam se sviđa. Prilikom sledećeg vođenja ljubavi, naterajte ga da zatvori oči, nasumično otvorite neku stranicu knjige i zatim isprobajte pozu, trik ili igračku s te stranice. Uzbuđenja sigurno neće izostati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here